O femeie a fost ucisă de un câine, luni, în curtea unui imobil din Sectorul 3 al Capitalei, Poliția anunțând că animalul fusese adoptat în urmă cu câteva luni, iar victima mersese să îi dea de mâncare.

Câini maidanezi agresiviFoto: Gicamatescu | Dreamstime.com

Conform Poliției Capitalei, Secția 13 Poliție a fost sesizată prin 112 de către un bărbat că în curtea unui imobil din Sectorul 3 o femeie este mușcată de un câine.

Polițiștii au intervenit la fața locului, constatând că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele clădirii se afla un câine de talie mare.

„De asemenea, s-a stabilit că victima venise la imobilul în care se afla câinele pentru a-l hrăni pe acesta, luat în îngrijire în urmă cu 4 luni de zile”, precizează Poliția.

Echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul femeii.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că animalul fusese adoptat de la ASPA de către tatăl femeii și era ținut la sediul firmei pe care acesta o are în Sectorul 3, iar femeia mergea uneori acolo pentru a-i da de mâncare câinelui.

(Foto: Dreamstime.com)