Un copil în vârstă de zece ani a ajuns la spital, duminică, după ce a fost atacat de mai mulţi câini pe o stradă din municipiul Botoşani, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Câini fără stăpânFoto: Dreamstime

Potrivit Poliţiei, copilul avea mai multe răni şi a fost găsit pe marginea străzii.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că pe Strada Săvenilor din municipiul Botoşani, pe marginea părţii carosabile a fost găsit un minor care prezenta mai multe răni la nivelul corpului. Din verificările efectuate până în acest moment, a reieşit faptul că minorul, de 10 ani, în timp ce se deplasa pe Strada Săvenilor, ar fi fost atacat de trei câini, care i-au creat mai multe leziuni, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, a fost identificat proprietarul unuia dintre câini, în persoana unui bărbat, de 44 de ani, din municipiul Botoşani”, a declarat oficialul poliției.

O echipă operativă a Poliţiei efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul, fiind înregistrat dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de neluarea măsurilor legale pentru prevenirea atacului canin. (Agerpres) (Sursă foto Dreamstime)