Poliţiştii de la Rutieră au urmărit pe străzile din Sectorul 4 al Capitalei un şofer care se urcase băut şi drogat la volan, acesta fiind prins la scurt timp după ce a lovit o altă maşină.

Masini de PolitieFoto: AGERPRES

Poliţişti din cadrul Secţiei 26, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat vineri semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanului căruia se afla un bărbat, potrivit Brigăzii Rutiere Bucureşti.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului şi, pentru a se sustrage controlului, şi-a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea bărbatului, care atunci când a ajuns pe o stradă din Sectorul 4 a intrat în coliziune cu un alt autovehicul. El nu a oprit nici de această dată.

Urmărirea conducătorului autovehiculului s-a încheiat la scurt timp după producerea accidentului de circulaţie, după ce poliţiştii din cadrul Secţiei 26 au reuşit oprirea acestuia.

Şoferul a fost reţinut pentru săvârşirea în concurs a infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi vătămare corporală din culpă.

El urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. (Sursă Agerpres)