Un bărbat de 73 de ani a fost reținut, fiind acuzat că a agresat sexual trei fete în vârstă de 12 ani într-un magazin din Sectorul 4. Poliția Capitalei precizează că faptele s-au petrecut în perioade diferite, iar agresorul este vânzător în magazinul respectiv.

Mașină de polițieFoto: Dreamstime / Vlad Ispas

Conform Poliției Capitalei, marți poliţiştii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară și un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat în vârstă de 73 de ani, acuzat de trei infracțiuni de agresiune sexuală.

Ancheta a fost declanșată după ce în 14 noiembrie 2022 Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale a fost sesizat de către un bărbat că în 5 noiembrie fiica sa în vârstă de 12 ani ar fi fost atinsă în zonele intime de către un bărbat necunoscut, în incinta unui magazin din Sectorul 4.

Potrivit sursei citate, suspectul este un bărbat în vârstă de 73 de ani care ar fi agresat sexual alte două fete în vârstă de 12 ani, în același magazin, unde comercializează diferite produse. Faptele s-ar fi petrecut în 2022, în perioade diferite.

Bărbatul a fost reținut, iar ulterior pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă. (Foto: Dreamstime.com)