Un tânăr în vârstă de 18 ani din judeţul Prahova a fost luat cu forţa de pe stradă, băgat într-un autoturism şi tâlhărit, după ce a refuzat să îi dea bani unui necunoscut care l-a acostat pe stradă. Tânărul a reuşit să scape când agresorul a mers la benzinărie să alimenteze maşina.

PolițistFoto: MoiraM / Alamy / Alamy / Profimedia

Incidentul a avut loc luni seară, pe o stradă din comuna Filipeştii de Târg din judeţul Prahova, iar tânărul agresat, care are 18 ani, a anunţat Poliţia marţi după-amiază că a fost luat cu forţa de pe stradă şi tâlhărit, scrie News.ro.

  • „În baza sesizării, poliţiştii au făcut verificări, stabilindu-se faptul că în seara de 13 februarie a.c., în jurul orei 20.30, tânărul în cauză ar fi fost abordat pe stradă de către un bărbat pentru a-i cere bani, acesta refuzându-l.
  • Ulterior, tânărul a fost introdus cu forţa în autoturismul condus de bărbat, fiind ameninţat şi lovit cu un obiect contondent, totodată, fiindu-i sustrasă din buzunar suma de 40 de lei, precum şi un pachet de ţigări.
  • Ulterior, cu ocazia opririi într-o staţie de alimentare, tânărul a reuşit să iasă din maşina persoanei bănuite”, a transmis miercuri Poliţia Prahova.

Poliţiştii au reuşit să-l identifice pe suspectul de tâlhărie - un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Filipeştii de Târg.

El a fost reţinut, iar miercuri va fi dus la Parchet, unde procurorul de caz va decide dacă solicită alte măsuri preventive faţă de suspect.

Bărbatul de 20 de ani este cercetat pentru tâlhărie calificată.