Pentru mulți bărbați, dimensiunea organului penian este un factor care îi poate face să se simtă încrezători în propria persoană sau, din contră, care îi poate împiedica să se bucure de o viață împlinită și satisfăcătoare din punct de vedere intim. Din fericire, medicina modernă poate îmbunătăți părțile corpului de care nu suntem mulțumiți.

Ce tarife se practică în România pentru faloplastie?Foto: www.bigstockphoto.com

În acest articol îți spunem ce tarife se practică în Romania pentru faloplastie.

Ce este faloplastia?

Faloplastia este ramura chirurgiei estetice prin care sunt modificate lungimea, circumferința sau glandele organului penian.

Ce intervenții de faloplastie sunt preferate de bărbați?

În general, bărbații care doresc să își modifice organul genital vor să mărească fie lungimea, fie grosimea acestuia.

Cele mai des practicate metode de mărire a lungimii organului penian sunt alungirea dorsală și alungirea ventrală.

Alungirea dorsală implică secționarea ligamentelor care țin organul penian atașat de osul pubian. Această tehnică determină căderea mai joasă a organului penian atunci când se află în stare relaxată, creând iluzia că este mai lung. În stare erectă însă, lungimea rămâne aceeași și este foarte important ca pacienții să știe acest lucru înainte de efectuarea procedurii.

Alungirea ventrală presupune efectuarea unei intervenții la nivelul punții care face legătura între pielea corpilor cavernoși ai organului penian și cea a scrotului. Evidențierea rădăcinii corpilor cavernoși, care nu vor mai fi acoperiți de piele, determină creșterea lungimii organului penian cu circa 2-3 cm.

În ceea ce privește îngroșarea organului penian , cele mai frecvente tehnici sunt:

  • injectarea unei cantități mici de grăsime recoltate dintr-o altă zonă a corpului pacientului, procedură cunoscută sub numele de lipo-filling.
  • inserarea de țesut dermic de la pacient sub pielea organului penian;
  • folosirea implanturilor de titan.

Tarifele pentru mărirea și îngroșarea organului genital masculin variază în funcție de tehnicile folosite, de clinica la care sunt efectuate și de alți factori pe care e important să îi cunoști înainte de a apela la o astfel de procedură.

Există clinici la care costurile unei operații de mărire a organului penian ajung la 4.500 de euro, pe când una de îngroșare poate costa între 2.000 și 6.500 de euro.

Ca orice intervenție chirurgicală, și operațiile de faloplastie implică riscuri. Însă acestea sunt gestionate mai eficient de către o echipă cu experiență și expertiză, pe care le găsești la clinica noastră.

Chiar dacă o clinică cu prețuri mai mici poate fi mai atractivă, este important să alegi una care să îți poată oferi rezultatele dorite în condiții de maximă siguranță și confort. În plus, este posibil ca prețurile mai mici afișate de o clinică sau alta să nu includă toate serviciile și resursele necesare înainte, în timpul și la finalul procedurii.

La Cosmedica, prima și singura clinică ce realizează intervenții din întreaga arie a chirurgiei plastice, tarifele sunt avantajoase, corelate cu munca și priceperea necesare livrării rezultatelor dorite de clienții noștri.

Tarifele includ cazarea aferentă perioadei de monitorizare post-operatorie și ți se vor comunica înainte de semnarea oricăror documente necesare pentru efectuarea intervenției dorite.