De Valentine’s Day, Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, vine în ajutorul îndrăgostiților și creează o secțiune dedicată pentru cei care doresc să surprindă persoana iubită cu o cină romantică, un cadou sau cu un buchet din florile preferate.

Valentine’s Day cu GlovoFoto: Glovo

Valentine’s Day este una dintre cele mai îndrăgite zile de români, iar florile, dulciurile, articole de îngrijire, cărțile, vinurile, înghețata sau chiar bijuteriile sunt disponibile în secțiunea dedicată acestei zile în aplicația Glovo. Datorită rețelei vaste de parteneri Glovo, acum puteți face un cadou sau o surpriză evitând aglomerația din magazine.

Și anul acesta, utilizatorii aplicației vor putea bucura persoana iubită cu produse speciale de Valentine’s Day, până pe 26 februarie. Printre partenerii care se vor regăsi în secțiune se numără Douglas, Sabon, Yves Rocher, evoMAG, Mobexpert sau Cărturești.

Românii oferă printre cele mai multe flori

Printre cele mai populare cadouri oferite de Ziua Îndrăgostiților se numără florile, iar conform unei analize Glovo, românii sunt printre cei mai romantici utilizatori ai platformei. România se află printre țările care dăruiesc cele mai multe flori, comenzile din această categorie crescând cu 68% în 2022. Cele mai comandate flori ale anului trecut rămân lalelele roșii, urmate de lalelele albe și de hortensii.

Glovo a fost alegerea îndrăgostiților și anul trecut, înregistrând o creștere a comenzilor pline de romantism în zilele dinainte de Ziua Îndrăgostiților. Anul trecut, doar de Valentine’s Day, românii au plasat peste 1700 de comenzi de flori și au oferit mai bine de 61300 de fire de trandafiri. Anul acesta utilizatorii Glovo vor putea să ofere rapid și în siguranță flori direct din secțiunea „Love Bloom (Flori)” în care se vor regăsi opțiuni pentru toate gusturile și bugetele.

Despre Glovo

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Articol susținut de Glovo