​Poliţia Capitalei cere sprijinul cetățenilor pentru identificarea persoanelor care au fost victimele unor infracțiuni de furt și publică imagini cu două femei suspectate de furturi în Centrul Vechi.

Mașină de polițieFoto: Dreamstime / Vlad Ispas

Conform Poliției Capitalei, în 1 ianuarie Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi a fost sesizat de către o persoană că în jurul orei 06.00, în timp ce se afla într-un club din Sectorul 3, i-ar fi fost furată o geacă în care avea bunuri personale și 3.000 de lei.

Polițiștii spun că fapta ar fi fost comisă de către trei femei cu vârste cuprinse între 17 și 27 de ani suspectate că ar mai fi comis și alte infracțiuni. Ele au fost prinse, duse la audieri, iar femeia de 27 de ani a fost reținută pentru 24 de ore și plasată ulterior sub control judiciar, în timp ce celelalte două femei sunt cercetate în libertate, pentru furt calificat în formă continuată.

Poliția Capitalei cere sprijinul cetățenilor și adresează rugămintea ca persoanele asupra cărora femeile prezentate în imaginile video ar fi săvârșit infracțiuni să anunţe Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi sau cea mai apropiată unitate de poliţie. (Foto: Dreamstime.com)