Polițiștii din Galați au reținut un tânăr de 18 ani, după ce a fost surprins în flagrant comercializând droguri de la un ghişeu improvizat într-un imobil situat în zona centrală a orașului, potrivit Agerpres.

DIICOTFoto: Agerpres

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Galaţi, au surprins în flagrant delict un tânăr, bănuit de comercializarea de droguri de risc şi operaţiuni cu substanţe psihoactive.

Poliţiştii antidrog şi procurorii DIICOT au desfăşurat o acţiune operativă pe linia combaterii traficului de droguri de risc şi operaţiunilor cu substanţe psihoactive.

În cadrul acestei acţiuni, a fost realizată prinderea în flagrant delict a unui tânăr, de 18 ani, din municipiul Galaţi, care a comercializat astfel de substanţe persoanelor interesate, de la un ghişeu improvizat, la un imobil situat în zona centrală a oraşului de domiciliu.

După realizarea flagrantului delict, au fost efectuate trei percheziţii domiciliare în municipiul Galaţi, atât la adresa de domiciliu a tânărului de 18 ani, dar şi la domiciliul unui alt tânăr, de 20 de ani, bănuit de complicitate.

În urma acestor percheziţii, au fost descoperiţi şi ridicaţi, în vederea continuării cercetărilor, 5.000 de lei, despre care există bănuiala că ar proveni din săvârşirea de infracţiuni.

Tânărul de 18 ani a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Galaţi, cu propunere de arestare preventivă.