Un bărbat a făcut baie în Marea Neagră duminică dimineață, în timp ce județul Constanța încă se afla sub avertizare de cod galben și cod portocaliu de viscol și vânt puternic, relatează Ziua de Constanța.

Marea Neagră iarnaFoto: AGERPRES

În vremea ce temperaturile au scăzut sub zero grade în Constanța, un bărbat curajos a intrat în apa Mării Negre de pe plaja Modern.

De asemenea, un practicant al sporturilor extreme a profitat de vântul puternic pentru a face kite-surfing pe litoralul românesc.

Duminică, temperatura apei mării în toată România nu este încă suficient de caldă pentru înot, potrivit portalului SeaTemperature. Cea mai caldă temperatură a mării din România este astăzi de 6,6°C, în Mangalia, iar cea mai rece temperatură a apei este de 5,1°C, la Sulina.

Codul galben de zăpadă și viscol a fost prelungit de meteorologi până luni seară la ora 20.00, valul de ger lovind România unde temperaturile vor scădea până la minus 20 de grade în unele zone. Valul de frig va dura până pe 10 februarie, iar temperaturile scăzute sunt valabile și pentru județul Constanța.