Poliţiştii prahoveni anunţă restricţii de circulaţie pe drumul naţional 1, între Ploieşti şi Sinaia, în zona oraşului Breaza, unde terasamentul drumului s-a surpat pe o lungime de 60 de metri. În aceste condiţii, o bandă de circulaţie va fi închisă temporar, potrivit News.ro

Surpare a terasamentului pe DN1Foto: Captura video

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Prahova, surparea terasamentului pe o lungime de aproximativ 60 de metri s-a produs în dreptul oraşului Breaza, la kilometrul 99+050, pe sensul de mers Braşov către Ploieşti.

În aceste condiţii, autorităţile anunţă instituirea unei restricţii temporare pe banda numărul unu de la kilometrul 99+200 până la kilometrul 98+850.

Restricţia va fi semnalizată corespunzător.

Tronsonul de drum pe care s-a produs surparea observată vineri este unul extrem de circulat, fiind principala rută pe care o folosesc turiştii pentru ajunge în staţiunile de pe Valea Prahovei şi din judeţul Braşov.

Sursă foto: Captură video / Facebook - Alex Lancuzov

UPDATE - CNAIR: Se efectuează lucrări de reperații

„Pe DN1 Ploiești-Brașov, la km. 99+050, în afara localității Breaza, pe sensul de mers către Ploiești, județul Prahova, se efectuează lucrări de reparații a carosabilului, întrucât terasamentul drumului s-a surpat pe o lungime de aproximativ 60 de metri. Din acest motiv, banda 1 este restricționată până la remedierea situației”, transmite Compania de Drumuri.