De ce sunt corpurile de mobilier atât de importante pentru bucătărie? De la designul estetic și până la funcționalitate, dulapurile sunt esențiale pentru orice bucătărie. Dacă alegi să personalizezi piesele în funcție de spațiul de care dispui, te vei bucura de locuri de depozitare diverse și sisteme inteligente de organizare pentru sertare și dulapuri.

Mobilă bucătărie la comandăFoto: www.somproduct.ro

Există numeroase opțiuni când vine vorba de mobilă de bucătărie: în formă de U, în formă de L, pe un singur perete sau open - space. Corpurile pot fi suspendate până în tavan, montate pe o anumită porțiune de perete sau doar în partea de jos, atunci când în locuință nu se gătește mai deloc. Fii creativ, funcționalitatea bucătăriei tale se bazează, în principal, pe funcționalitatea corpurilor și dulapurilor.

Iată 3 motive pentru care ar trebui să investești în mobilă bucătărie care să te reprezinte:

1. Bucătăria este inima casei tale. Este puțin probabil să existe o zi din viața ta în care să nu ai un motiv să intri în bucătărie. Acolo începe și se termină ziua, este punctul central în care se adună familia pentru a se bucura de o masă copioasă, dar și de conversațiile de zi cu zi.

2. Bucătăria este noua cameră de zi. Dacă în bucătăriile din antichitate nu puteai găzdui oaspeți din cauza fumului și a funinginii emanate, astăzi bucătăria reprezintă una dintre cele mai importante încăperi dintr-o locuință. Este o cameră în permanentă evoluție care servește acum mai multor scopuri: spațiu de luat masa, zonă comună de relaxare și conversație, loc de depozitare și chiar spațiu de lucru.

3. Bucătăria îți influențează stilul de viață. Mâncarea este esențială pentru supraviețuire, iar beneficiile gătitului sănătos, de acasă, sunt multiple. Bucătăria este locul în care pregătești masa pentru tine și cei dragi, îți iei aportul zilnic de apă și depozitezi alimentele.

Mobilă bucătărie durabilă și funcțională. Vezi care sunt sfaturile specialiștilor atunci când alegi să redecorezi punctul central al locuinței tale:

1. Atunci când alegi să redecorezi, asigură-te că delimitezi spațiul în care gătești zilnic de cel în care socializezi cu prietenii.

2. Dacă te hotărăști să investești într-o bucătărie nouă fără să iei măsurătorile potrivite, este posibil să rămâi foarte dezamăgit de rezultatul final.

3. Bucătăriile albe dau impresia unui spațiu aerisit, elegant și ordonat.

4. Bucătăriile negre, bleumarin sau gri sunt alegerea celor pasionați de design scandinav, în timp ce bucătăriile din lemn sunt perfecte pentru cei care iubesc stilul clasic.

5. Alege materiale Premium, durabile, care te vor ajuta să prelungești viața bucătăriei tale și asigură-te că producătorul este unul de încredere, are un istoric solid și proiecte de calitate.

6. Dacă alegi variantele personalizate, atunci te vei bucura nu doar de stil, culoare și finisaje plăcute, ci și de o funcționalitate deplină.

Dacă vrei ca fiecare centimetru să fie pus în valoare, să ai o bucătărie frumoasă și bine organizată, alege o bucătărie la comandă de la SomProduct și investește în confortul casei tale: https://www.somproduct.ro/

Despre SomProduct

SomProduct este un brand cu tradiție în România, având o experiență de 14 ani în industria Home&Deco și un portofoliu de peste 90.000 de articole de la branduri de top autohtone și internaționale. Bazele companiei au fost puse în anul 2008, la Baia Mare, din dorința de a oferi oamenilor confort și inovație. Dacă atunci portofoliul de produse cuprindea doar cinci articole: trei saltele, o somieră și o canapea, astăzi clienții pot achiziționa mobilier și decorațiuni pentru întreaga locuință dintr-un singur loc: piese și seturi pentru dormitor, living, camera copiilor, birou, bucătărie, baie și hol, corpuri de iluminat, electrocasnice și obiecte pentru terasă și grădină.