​Un asistent universitar la Facultatea de Drept a Universității „Nicolae Titulescu” și-a dat demisia după ce a făcut un live pe Tik Tok, în care a folosit un limbaj suburban și a întrebat o studentă dacă mai are vreo colegă virgină.

Studenti in sala de cursFoto: DreamsTime

„Deci ce voiam să te întreb, ca acuma pot, nu puteam să te întreb la seminar, îți dai seama. Din grupa ta, crezi că e o fată virgină care să mai aibă și f***i (păr pubian- n.r.)? Că tu le mai cunoști, mai stai de vorbă cu colegele tale. Poate ai idee, te întreb, dacă ştii”, a spus Constantin Marc Neagu.

Conducerea Universității a anunțat că Neagu și-a dat demisia și dezavuează categoric orice tip de comportament inadecvat al unui cadru didactic.

„Aducem la cunostinţă persoanelor interesate că, la data de 19 ianuarie 2023, domnul asistent universitar Constantin Marc Neagu a înaintat conducerii Universităţii ,,Nicolae Titulescu" din Bucureşti demisia sa din funcţia deţinută, fară preaviz, act unilateral de voinţă care a produs efecte imediate, în sensul încetarii raporturilor de muncă între universitate si domnul Constantin Marc Neagu. Universitatea ,,Nicolae Titulescu" din Bucureşti dezavuează categoric orice tip de comportament inadecvat al unui cadru didactic si aduce la cunostinţă urmăritorilor acestei pagini că, pană la data de 18 ianuarie 2023, nu au existat sesizari privind un asemenea tip de comportament”, este postarea Universității „Nicolae Titulescu” pe Facebook.

Situația a fost semnalată inițial de ClujJust.ro

Potrivit edupedu.ro, Constantin Marc Neagu este fiul președintelui Consiliului de administrație al Universității Nicolae Titulescu din București, Ion Neagu, avocat în domeniul penal și a reprezentat nume grele cum ar fi Ovidiu Tender, Miron Cozma, Dan Ioan Popescu.

Numele lui Constantin Neagu a mai fost implicat într-un scandal, după ce în 2011, i-a împrumutat mașina unui prieten care băuse și nu avea permis auto. Constantin Neagu se afla pe locul din dreapta șoferului, când mașina a acroșat pe Calea Victoriei în centrul Capitalei, 3 mașini parcate și un taxi care avea doi clienți înăuntru. Şoferul fără permis era fiul consilierului local PDL Tulcea, Nicolae Florin, a fost testat cu etilotestul, rezultând o alcoolemie de 0,32 mg/l în aerul expirat, scrie edupedu.ro.

Foto: Dreamstime.com