​Orice conducător auto știe că, indiferent cât este mașina de nouă și bine întreținută și indiferent câtă grijă are în timp ce conduce, uneori pot să apară probleme în trafic și este nevoie de serviciile unei firme de tractări auto.

O flotă de mașini de tractare mare și bine dotatăFoto: vreautractari.ro

Pentru pentru servicii de remorcări auto în București-Ilfov puteți să apelați la compania Blue Yasmine Logistic SRL București, proprietara site-ului www.vreautractari.ro.

Aceasta oferă mai multe servicii:

  • tractari auto Bucuresti-Ilfov;
  • transport utilaje;
  • transport containere;
  • închirieri utilaje de construcții: nacele foarfecă, articulate, telescopice, tractabile sau verticale cu diferite înălțimi: 6 m, 8 m, 10 m, 12 m, 14 m, 15 m, 18 m, având propulsie diesel, electrică sau nacele tractabile, buldozere de la 2 t la 40 t, buldoexcavatoare de la 4 la 8 t, excavatoare, macarale și automacarale cu înălțimea de ridicare de la 5 m la 50 m și capacitate de ridicare de la 5 t la 50 t, telehandler ("manitou"), cilindru compactor, mai compactor, placă compactoare, încărcător frontal, stivuitor etc.;
  • transporturi agabaritice și grele;
  • asistență rutieră.

Dispeceratul companiei este disponibil non-stop, iar flota este modernă, mare (multe mașini de tractare) și bine dotată.

Avantajele unei firme profesioniste de tractari auto

În prezent pe piață sunt multe companii care se ocupă de tractarea autovehiculelor, dar este bine să alegeți înțelept.

Nu este bine să puneți în mâinile unor neprofesioniști integritatea mașinii dumneavoastră sau chiar viața dumneavoastră și familiei sau a celor cu care călătoriți.

O companie profesionistă are multiple avantaje, vom preciza doar câteva dintre acestea.

Personal experimentat

Personalul nostru a efectuat în decursul anilor multe tractări auto, oamenii noștri știu să-și păstreze calmul și ce au de făcut în fiecare situație, au făcut lucruri similare de multe ori în decursul anilor.

Asigurare CMR și licență de transport

Alegeți o companie care are asigurare CMR și licență de transport, astfel încât mașina și bunurile dumeavoastră sunt asigurate pe durata transportului, orice s-ar întâmpla.

O flotă de mașini de tractare mare și bine dotată

Există pe piață companii care au doar una sau două mașini. Apelând la aceasta, oricât de profesioniști ar fi, puteți să aveți neplăcerea ca acestea să fie ocupate cu alte intervenții, iar dumneavoastră trebuie să așteptați ore în șir o mașină care întârzie (de multe ori noaptea, în locuri pustii, iarna și pe vreme rea) sau sa sunați la altă companie.

În plus, în cazul în care acea firmă are puțini angajați și o flotă mică, este posibil ca acești conducători auto sa fie obosiți și credeți-mă pe cuvânt că nu vreți asta.

Prețuri corecte

Am spus "prețuri corecte", nu prețuri mici. Mulți caută tractari auto ieftine și sunt păcălite de prețurile mici ale unora.

Gândiți-vă cât credeți că ar costa combustibilul, asigurări, întreținerea mașinii etc., iar dacă prețul vi se pare nejustificat de mic, înseamnă că acea firmă a renunțat la ceva pentru a micșora prețul. S-ar putea ca acel "ceva" la care s-a renunțat sa vă pună în pericol pe dumneavoastră, mașina și bunurile dumneavoastră și pe cei cu care circulați în mașină. Sunteți pregătit să vă asumați acest risc? Nu vă mințiți singur, nimeni nu face o companie și presteaza anumite servicii pentru a vă face un serviciu, ci pentru a câștiga bani.

O firmă care are prețuri corecte înseamnă de cele mai multe ori una care își plătește corect angajații, putând astfel să aleagă persoane serioase, bine pregătite, experimentate, care să lucreze o perioadă lungă în cadrul companiei și să cunoască bine dotările acesteia.

Aceasta nu este o pledoarie pentru ca sa alegeți companii cu prețuri umflate, ci pentru a alege oameni serioși, cu prețuri decente și corecte. În general, în viață, dacă ceva este prea frumos să fie adevărat, atunci este un neadevăr.

Oferă și alte servicii pe lângă cele de tractări auto

Uneori problemele pe care le aveți la autoturism nu necesită neapărat tractarea ei la un service auto.

Sunt cazuri când mecanicul de pe mașina de tractare consideră că problema poate fi reparată pe loc și vă puteți continua în siguranță călătoria. Astfel de servicii de asistență rutieră sunt oferite și de către Blue Yasmine Logistic SRL București.

Exemple:

  • bateria nu are curent;
  • schimbarea sau vulcanizarea unei roți;
  • nu aveți combustibil sau ați alimentat cu alt tip de combustibilul decât trebuia;
  • ați uitat cheile înăuntru și s-au blocat portierele mașinii etc.