O tânără de 24 de ani a fost violată pe o stradă din Petroșani, sâmbătă seară, ea fiind amenințată cu un cuțit de către atacator. Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că femeia a fost abordată când ieșea dintr-un magazin și dusă cu forța pe o stradă lăturalnică.

Mașină de polițieFoto: Dreamstime / Vlad Ispas

Poliția Județeană Hunedoara a anunțat, luni, că bărbatul a fost prins, reținut inițial pentru 24 de ore, iar luni Judecătoria Petroșani a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă.

Conform unui comunicat al Poliției Hunedoara, sâmbătă seară, în jurul orei 19.40, tânăra în vârstă de 24 de ani a fost abordată de către un bărbat necunoscut pe strada 1 Decembrie 1918 din Petroșani. Sub amenințarea unui cuțit, bărbatul a dus-o pe aceasta cu forța pe strada Ștefan Octavian Iosif, unde a violat-o.

Potrivit Poliției, agresorul este un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Petroșani, care a fost reținut pentru 24 de ore, iar luni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru infracțiunea de viol.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că tânăra a fost abordată de către bărbat când ieșea dintr-un magazin, amenințată cu moartea și dusă pe o străduță lăturalnică, unde a fost violată. Bărbatul a lăsat-o apoi să plece, iar ulterior tânăra a mers la poliție, însoțită de tatăl ei, și a depus plângere. (FOTO: Dreamstime.com)