Investitorii interesați să dezvolte afaceri pe litoralul Mării Negre, cea mai importantă zonă turistică din România, au acum posibilitatea de a achiziționa hoteluri de 2, 3 și 4* în stațiunile Eforie Nord și Eforie Sud. Activele sunt scoase la vânzare de THR Marea Neagră, companie în care Transilvania Investments deține pachetul majoritar de acțiuni, fiind parte din strategia de repoziționare a portofoliului pe care fondul îl deține în sectorul ospitalității.

Hotel Diana - Eforie NordFoto: Transilvania Investments

Vânzarea celor 6 hoteluri va avea loc prin licitații programate începând cu data de 25 ianuarie, caietele de sarcini fiind deja disponibile la sediul THR Marea Neagră, cu detalii pe https://thrmareaneagra.ro/licitatii

Cu peste 200 de camere și un centru wellness foarte apreciat de turiști, Complexul Bran-Brad-Bega din Eforie Nord este cel mai important activ din lista propusă investitorilor. Unitatea este cotată la 4*, iar amplasarea pe plajă și facilitățile suplimentare (piscină exterioară, bar, etc) permit dezvoltarea unor concepte de tip all inclusive din ce în ce mai solicitate de turiștii români. Tot în Eforie Nord, sunt scoase la vânzare și hotelurile de 2* Jupiter și Venus și hotelul Diana de 3*. Pentru zona Eforie Sud, hotelurile Capitol și Măgura oferă o capacitate totală de peste 300 de camere într-o stațiune tradițional dedicată turismului de familie.

Articol susținut de Transilvania Investments