După sărbători, oferă-i a doua șansă bradului tău! Între 5 și 15 ianuarie 2022 îl poți returna în oricare magazin Leroy Merlin din țară, indiferent de unde l-ai achiziționat. Primești automat un voucher de cumpărături în valoare de 25 lei, pe care îl poți folosi până pe 12 februarie.

Între 5 și 15 ianuarie 2022 îl poți returna în oricare magazin Leroy Merlin din țară, indiferent de unde l-ai achiziționatFoto: Leroy Merlin

Demersul face parte din campania de colectare și reutilizare a brazilor de Crăciun, organizată de Leroy Merlin pentru al optulea an consecutiv, cu rol de protejare a mediului înconjurător.

Voucher-ul este emis după returnarea bradului în cuvele special amenajate din curtea magazinelor Leroy Merlin și în baza cardului digital de client, fiind valabil pentru cumpărături în sediile fizice, cât și pentru produsele achiziționate prin serviciul Rezervă și Ridică, dar și pentru comenzi online în perioada 5 ianuarie – 12 februarie 2023.

La finalul sărbătorilor de iarnă, foarte multe persoane se întreabă ce pot face cu bradul uscat și mai ales cum poate fi acesta reciclat. Anul acesta, toți cei interesați au posibilitatea ca timp de circa 2 săptămâni să aducă bradul uscat în magazinele Leroy Merlin, chiar dacă nu l-au achiziționat din rețeaua retailerului.

Toți brazii colectați de Leroy Merlin urmează să fie transformați în produse prietenoase cu mediul, precum peleți (combustibil ecologic) și compost (îngrășământ pentru grădini sau terenuri agricole), devenind o alternativă importantă la combustibilii convenționali.

Magazinele Leroy Merlin au colectat anul trecut peste 40.000 de brazi după utilizare și se așteaptă ca anul acesta să dubleze numărul lor odată încheiată campania de vânzare sustenabilă din acest sezon.

Despre Leroy Merlin

Leroy Merlin este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, Leroy Merlin deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud. Peste 115.000 de colegi fac parte din familia Leroy Merlin. Aflată într-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceză de pe piața internațională. În prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

În România funcționează 20 magazine Leroy Merlin, cu peste 3000 de angajați în 14 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea și Târgoviște.