Forțele de intervenție au fost mobilizate, marți, la stația de metrou Piața Victoriei din Capitală, după ce o persoană a anunțat că acolo a fost amplasat un dispozitiv exploziv. Ulterior, autoritățile au informat că alerta a fost una falsă.

La metrou la VictorieiFoto: Hotnews

Conform Poliției Capitalei, în jurul orei 11.30, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 că la o stație de metrou din Sectorul 1 a fost amplasat un dispozitiv exploziv.

La fața locului au fost trimiși polițiștii Secției 3 și ai Brigăzii de Poliție pentru Transport Public pentru a lua primele măsuri, mai spunea Poliția Capitalei.

Circulația trenurilor de metrou la Stația Victoriei se desfășoară normal

„Dispeceratul Metrorex a fost avizat de către reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne despre o posibilă amenințare cu bombă în zona stației de metrou Victoriei”, transmite Metrorex.

Echipele specializate din cadrul Poliției s-au deplasat la fața locului. La acest moment circulația trenurilor de metrou se desfășoară conform graficului, potrivit Metrorex care transmite că „se va conforma dispozițiilor primite de la organele abilitate pentru adaptarea activității, după caz.”

Ulterior, Dispeceratul Metrorex a transmis că a fost avizat de către Poliție că nu se confirmă informația inițială conform căreia într-o stație de metrou există o amenințare cu bombă. Și Poliția Capitalei a transmis, în jurul orei 13.00, că verificările au fost încheiate, iar apelul nu se confirmă.