O fată de 14 ani a murit, sâmbătă, după ce a fost înjunghiată mortal în stradă, într-o comună din Botoşani, iar principalul suspect are 20 de ani, fiind prins de poliţişti în zona gării din localitate, transmite News.ro

Mașină de polițieFoto: Dreamstime / Vlad Ispas

Poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă, prin apel 112 cu privire la faptul că în comuna Truşeşti, o fată a fost înjunghiată în stradă.

“Echipajul de poliţie direcţionat la faţa locului a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind identificată victima, în persoana unei minore, de 14 ani, din comuna Truşeşti. Persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Guranda a părăsit locul faptei, imediat după comiterea acesteia, fiind identificat de poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi, în zona gării din localitatea Truşeşti”, a transmis IPJ Botoşani.

Victima a murit în urma rănilor suferite. Agresorul a fost dus la sediul poliţiei, pentru audieri, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor.

Autorul crimei este din același centru al Direcției pentru Asistență Socială și Protecția Copilului ca tânăra ucisă cu 25 de lovituri de cuțit, scrie Monitorul de Botoșani.

Potrivit sursei citate, localnicii au găsit, pe drumul principal care străbate localitatea Truşeşti, pe podul din localitate, trupul tinerei, într-o baltă de sânge.

La faţa locului a ajuns un echipaj de la Ambulanţa Botoşani, dar şi un asistent din cadrul UPU-SMURD, care locuieşte chiar în zonă.

„Din păcate nu sa mai putut face nimic. Victima prezenta multiple plăgi înjunghiate, atât profunde, cât şi superficiale. Prezenta plăgi la nivelul mandibulei, la nivelul gâtului, umărului drept, pumnului şi în zona abdomenului. Era în şoc hemoragic. Din păcate s-a constatat decesul, de către colegii de la Ambulanţă”, a precizat Andrei Gavril, asistent în cadrul UPU SMURD.

(foto articol: DreamsTime)