Deputatul Ion Ştefan - fost ministru al Dezvoltării în Guvernul Orban - a fost rănit joi după ce a fost implicat într-un accident rutier în județul Vrancea. În martie 2021, el a fost rănit grav într-un alt accident, după ce a fost lovit de piesa unei macarale şi ulterior a căzut de la o înălţime de trei metri, în timp ce se afla la o firmă al cărei acţionar era.

Ion Stefan, ministrul DezvoltariiFoto: Agerpres

Accidentul rutier a avut loc pe DN 2 - E85, între municipiul Focşani şi localitatea Garoafa, maşina în care se afla deputatul fiind lovită din spate de un alt autoturism, potrivit Inspectoratului Județean de Poliţie Vrancea.

Deputatul de Vrancea, fost ministru al Dezvoltării în guvernul Ludovic Orban, a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital.

  • „În jurul orei 14.00, Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E85, la ieşirea din Garoafa spre Focşani.
  • În accident au fost implicate două autoturisme şi a rezultat o singură victimă, un bărbat de 53 de ani, pasager faţă, care a suferit un traumatism cranian închis, hematom parietal stâng, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Pantelimon Focşani, conştient", a precizat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Ambii șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În martie 2021, deputatul Ion Ştefan a fost rănit grav într-un alt accident, el fiind lovit de piesa unei macarale şi ulterior a căzut de la o înălţime de trei metri, în timp ce se afla la o firmă al cărei acţionar era.