„Monalisa”, din comunitatea transgender din Iaşi, a murit intoxicat în timp ce transmitea live pe Facebook, conform presei locale. Tânărul a adormit în timpul transmisiunii în direct, iar pisica a răsturnat o lumânare care a căzut peste niște haine.

Mașină de polițieFoto: Dreamstime / Vlad Ispas

Tânărul din comunitatea transgender, cunoscut drept Monalisa Pop, a murit în dimineața de Crăciun. A stat o vreme pe Facebook, unde a făcut o transmisiune live, iar la un moment dat ar fi adormit, transmisiunea live rămânând pornită, scriu Bună Ziua Iași și Ziarul de Iași.

La un moment dat, pisica a sărit pe pat și a răsturnat o lumânare, iar mai multe haine ar fi luat foc. Tânărul a fost găsit mort în pat, în urma intoxicației cu monoxid de carbon. El a fost descoperit după ce o persoană a sunat la 112, văzând pe Facebook ce s-a întâmplat.

  • „În dimineața zilei de 25 decembrie, poliția a fost sesizată prin 112 despre faptul că un bărbat din municipiul Iași ar fi luat foc în timp ce dormea, acest lucru fiind observat de apelant pe o rețea de socializare.
  • În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat apartamentul în care locuia persoana în cauză, în care s-a pătruns cu ajutorul unui echipaj ISU Iași, în interior fiind găsit cadavrul unui bărbat. Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului. În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, au transmis reprezentanții Poliției Iași.

(Foto: Dreamstime.com)