Nu mai este un secret că Dubai, cel mai vestit dintre cele 7 emirate, este locul ideal în care să-ți petreci vacanța perfectă iarnă aceasta. Dacă frigul din România pare că-și intră în drepturi, în Dubai temperaturile sunt blânde, numai bune pentru o vacanță plăcută și confortabilă.

Dubai este destinația ideală pentru vacanța de iarnă. Află cât de puțin te costă o vacanță de 7 zile all inclusive cu zbor inclus!Foto: dertour.ro

Poți merge la plajă, poți vizita clădiri iconice, sau poți alege evenimente și activități distractive de care să te bucuri alături de cei dragi. În plus, în perioada Decembrie - Ianuarie are loc Dubai Shopping Festival, cu reduceri și oferte la branduri celebre și divertisment.

Hai acum în Dubai cu Dertour, unde vacanța ta All Inclusive începe de la 999 Euro de persoană.

Pachetul include: 7 nopți de cazare cu regim de masă All Inclusive, bilet de avion cu plecare din București, taxe de aeroport, bagaje de cabină și de cală și transferuri aeroport – hotel - aeroport.

În cazul în care nu ești un fan al vacanțelor All Inclusive, Dertour oferă și pachete pentru 7 nopți de cazare cu mic dejun, începând de la 599 euro/persoană.

Rezervă chiar acum

Vacanțe în Dubai - Alege perioada care ți se potrivește!

În ciuda a ceea ce crezi, în Dubai vei găsi mult mai mult decât zgârie-nori strălucitori și mall-uri spectaculoase! Dubai are nenumărate lucruri de oferit pentru turiști iar lunile acestea de iarnă în Europa sunt cele mai bune pentru o vizită. Așadar, te invităm să vizitezi chiar acum Dubaiul, și nu oricum.

Propunerea Dertour este Arabian Park Dubai, hotel situat convenabil în vibrantul district Al Jaddaf, situat la doar 10 minute de Aeroportul Internațional Dubai și de centre comerciale cheie, inclusiv Dubai Internațional Financial Centre și Dubai World Trade Center. Ideal pentru o vacanță reușită, Arabian Park Dubai este un hotel modern de trei stele aproape de satul cultural de lux, precum și de mall-uri și atracții importante, inclusiv Dubai Festival City, Dubai Frame și Dubai Mall. Un lucru e cert, în Dubai nu ai cum să te plictisești.

Dacă relaxarea este ceea ce cauți în vacanța ta, atunci cele 328 de camere moderne și luminoase îți vor asigura confortul necesar. Vederea spre piscină te invită să te bucuri de o sesiune de relaxare cu o perspectivă uimitoare asupra dinamicului Dubai. Fără griji, cei care își doresc să călătorească alături de cei mici vor găsi în pachetele Dertour opțiuni perfecte pentru toate nevoile.

Deși o locație excepțională când vine vorba de oferta gastronomică, confortul unei vacanțe All Inclusive este de neegalat în Dubai. Astfel, cu un pachet Dertour nevoile de mese ale oaspeților sunt acoperite non-stop. Patru restaurante diverse, inclusiv o cafenea deschisă nonstop, având chiar și opțiunea de servire la pachet disponibilă, vin în ajutorul celor mai gurmanzi turiști.

Arome internaționale de la mic dejun, prânz și până la cină, într-un restaurant care servește masa pe tot parcursul zilei, Gardenia, gustări delicioase alături de mocktail-uri și cocktailuri la Cheers Pub sau o băutură rafinată în The Blue Lounge Bar, toate sună perfect pentru o vacanță completă.

Nu este de ignorat nici faptul că ai asistență pe parcursul vacanței tale, prin intermediul rețelei naționale de consultanți din agențiile Dertour , pregătiți special pentru a face cele mai potrivite recomandări necesare unei vacanțe așa cum îți dorești pentru tine și cei dragi ție.

Așadar, dacă încă nu te-ai decis ce faci de sărbători sau nu ai găsit cadoul ideal pentru cineva special ție, ia în calcul faptul că la doar 5 ore de zbor cu avionul te așteaptă vacanța perfectă!

Rezervă chiar acum

Vacanțe în Dubai - Alege perioada care ți se potrivește!