Microsoft le amintește din nou utilizatorilor faptul că va înceta oficial din a oferi suport tehnic pentru Win8.1 începând cu 10 ianuarie 2023, după care Microsoft nu va mai oferi niciun fel de suport tehnic, actualizări de software sau de securitate pentru această versiune.

Cum să cumpărați Windows 10 sau Windows 11 original la cel mai mic preț?Foto: GoDeal24

Treceți la Win10 sau Win11 cât mai curând posibil. Recent, Chrome a anunțat, de asemenea, că va renunța la sistemele Win7 și Win8.1 începând cu anul viitor. Deși utilizatorii de versiuni vechi ale sistemelor, cum ar fi Win7 și Win8.1, pot instala și utiliza în continuare versiunea veche a Chrome în mod normal, aceștia nu pot obține noi actualizări de securitate și de utilizare, iar securitatea și siguranța datelor nu pot fi garantate.

Cum să cumpărați Windows 10 sau Windows 11 original la cel mai mic preț?

Nu alegeți pachete de soluții gratuite pentru Windows, deoarece este foarte probabil ca acestea să conțină programe malware și să vă infecteze PC-ul cu viruși. Reducerile de Crăciun de la Godeal24 oferă pachete de operare Windows și Microsoft Office originale la prețuri mici, printre care și pentru Windows 10 Pro, acesta fiind cel mai utilizat sistem de operare, la numai 7,25 EUR. Dacă achiziționați pachetul pentru 2PC-uri Windows 10 Pro, prețul este de doar 6,12EUR pentru fiecare sistem de operare în parte. Puteți economisi mai mulți bani și puteți cumpăra mai multe cadouri de Crăciun! Godeal24 comercializează numai sisteme de operare Windows originale, pachete Microsoft Office și alte instrumente și programe pentru PC. După finalizarea achiziției, utilizatorii trebuie să descarce software-ul de pe site-ul oficial al software-ului achiziționat și să utilizeze codul de activare al licenței primit de la Godeal24, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la siguranța software-ului. Godeal24 oferă servicii profesionale de asistență pentru clienți 24/7 și servicii post-vânzare pe viață, deci puteți achiziționa și utiliza cu încredere! Beneficii extra pentru companii în vederea vânzării cu amănuntul: Windows OS și Microsoft Office.

Ofertă limitată: Windows 10 Pro original începând de la 6.12EUR!

Dacă accesați un document Word, Excel sau PowerPoint folosind p\rograme de la terțe părți, există o mare probabilitate să se producă erori de formatare. Dar acum puteți deține oricând cea mai recentă versiune de Microsoft Office 2021 Pro la un preț începând de la 24,25 EUR, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orice problemă de software, astfel încât veți putea îmbunătăți productivitatea. Dacă este necesar să cumpărați Office 2021 Pro pentru mai multe PC-uri, prețul va scădea la doar 13,05 EUR! De asemenea, vă puteți bucura de Reducerile speciale de Crăciun pentru Microsoft Office pentru MAC!

MS Office 2021 original începând de la 13.05 EUR

MS Office pentru MAC

Reducere de 62% la pachete, inclusiv pentru mai multe sisteme MS Office (cupon de reducere "GOLE62")

>>> Arată mai multe

Până la 50% reducere pentru mai multe pachete Windows! (cupon de reducere "GOLE50")

>>> Arată mai multe

Godeal24 deține un magazin complet și profesionist cu un catalog extins de licențe digitale 100% garantate și legitime. Puteți obține același software original la un preț redus cu peste 80%. Nu dispunem numai de sistemele de operare populare Windows OS și Office, ci și de software mai practic pentru PC și dispozitive mobile, cum ar fi seria IOBIT, software Ashampoo, Disk Drill și multe altele.

Mai multe instrumente pentru PC: Cel mai bun preț, cele mai bune produse!

Godeal24este un reseller de licențe Microsoft și de software de securitate IT important, care vă permite să achiziționați sisteme de operare Windows și MS Office la prețuri reduse, precum și alte instrumente utile, cum ar fi seria IOBIT, software Ashampoo, Disk Drill și multe altele. Economisiți până la 90%! Licențele sunt 100% originale și autentice. Godeal24 cunoaște „istoricul” fiecărei licențe pe care o vinde, iar utilizatorii le pot folosi fără probleme. Din acest motiv, licențele care pot fi achiziționate din cadrul Godeal24 sunt „pe viață”, adică pot fi folosite fără restricții: sistemul de operare va fi actualizat și asistat de Microsoft pe toată durata de viață a acestuia.

Cum să plătiți?

Mergeți la pagina de plată, continuați ca oaspete (sau creați un cont) și apoi completați secțiunea de „Billing Information”.

Vă rugăm selectați „CWALLETCO”, apoi faceți clic pe „Continue”.

Vă rugăm verificați comanda și apoi faceți clic pe „Place Order”.

După ce veți fi redirecționat pe această pagină, faceți clic pe „Choose payment methods”.

În cele din urmă, puteți alege să folosiți PayPal pentru a finaliza plata.

Seriozitatea Godeal24 se reflectă pe deplin în buna reputație online și în numeroasele recenzii pozitive din cadrul TrustPilot, unde compania este cotată ca fiind „excelentă și grozavă” în 98% dintre recenzii. Acest lucru se datorează calității experienței de cumpărare și numeroaselor avantaje oferite de magazin: pe lângă posibilitatea de a alege din numeroase produse originale cu reduceri de până la 90%, livrarea digitală vă va permite să primiți software-ul direct pe adresa de e-mail în doar câteva secunde de la achiziție. O metodă de livrare foarte convenabilă pentru cumpărător.

Godeal24 promite faptul că oferă suport tehnic profesional 24/7 și servicii post-vânzare pe viață și faptul că veți putea utiliza produsul fără probleme! Contactați echipa Godeal24:service@godeal24.com