Grija pentru mediu este un aspect esențial în contextul socio-economic de astăzi și este de datoria oricui, atât la nivel individual, cât și la nivel organizațional, să încerce să funcționeze într-un mod mai sustenabil în raport cu societatea, cu resursele consumate, și cu natura. Nu mai vorbim de noile reglementări ESG, care bat la ușă.

Cum să treci pe energia verde cu soluția GRENKEFoto: Grenke

Pentru companii, indiferent de mărime sau de industrie, alternativele pentru adoptarea unor soluții mai verzi pot fi costisitoare, dar nu imposibil de obținut. Pentru asta, închirierea de echipamente de la GRENKE cuprinde avantajul unor practici mai sustenabile, dar și pe cel al unor costuri convenabile.

Companiile din diverse industrii pot implementa alternative mai verzi pentru activitățile pe care le desfășoară în fiecare zi – fie pentru îmbunătățirea eficienței consumului de electricitate în producție sau în spațiile de birouri, fie pentru a oferi angajaților și pentru a-i încuraja pe aceștia să folosească energia într-un mod mai responsabil. Iar aici vorbim despre soluții finanțabile prin închirierea panourilor fotovoltaice, a iluminatului cu LED sau stațiile de încărcare pentru autovehiculele electrice – toate cu un impact pozitiv asupra costului energetic pe termen lung deloc de neglijat.

Alegerea unor astfel de servicii poziționează o afacere în actualitate și contribuie la dezvoltarea sustenabilă a acesteia, iar GRENKE, furnizor de soluții flexibile pentru închiriere, încurajează și ușurează accesul acelor companii vizionare la tehnologia verde. GRENKE s-a născut din dorința de a oferi companiilor posibilități atractive de închiriere a echipamentelor de birou, iar acum ține în continuare pasul cu noile tendințe, încurajând și ușurând accesul la tehnologia verde. Cum? Înțelegând și adaptându-se nevoilor companiilor – rapid, ușor și cu o notă personală.

„Născută din spiritul antreprenorial și pentru antreprenori, GRENKE înțelege cât de importantă este viziunea pentru viitor și privește dincolo de nevoile de bază ale unei companii, oferind soluții nu doar pentru dezvoltarea și asigurarea lichidității acesteia, ci și pentru reducerea impactului său asupra mediului înconjurător, a oamenilor și a societății în general. Prin alternativele verzi de alimentare cu energie pe care clienții noștri le pot finanța, rămânem un partener de încredere pentru toți cei care îndrăznesc să răspundă în mod creativ și sustenabil provocărilor din domeniul în care activează”, spune Liviu Bănulescu, Director General Grenke România.

Puteți găsi un furnizor agreat și vă puteți consulta cu un expert în identificarea soluției potrivite pentru propria companie, în funcție de consumul de energie de care aveți nevoie, în cazul panourilor fotovoltaice, sau în funcție de mărimea flotei, în cazul stațiilor de încărcare auto.

După ce ați identificat cât mai exact nevoile afacerii și ați stabilit configurația, prețul și detaliile tehnice ale echipamentelor care să stisfacă acele nevoi, puteți trimite documentele și construi împreună cu GRENKE cea mai bună soluție de închiriere. Hai pe verde!

Articol susținut de Grenke