Un judecător din Pitești a murit după ce și-ar fi injectat benzină în vene. Bărbatul a fost dus în stare gravă la Spitalul Județean din Pitești și a murit în timp ce era transferat de acolo la o unitate medicală din București, conform presei locale.

Ambulanță SMURDFoto: © LCVA | Dreamstime.com

Magistratul, Gabriel Apostol, a fost găsit de familie în stare gravă, fiind preluat de o ambulanță și dus la Spitalul Județean din Pitești. După ce a fost stabilizat, medicii au decis transferarea acestuia la un spital din București, însă magistratul a murit pe drum.

”Era cu șanse minime. Din câte mi-a relatat colega care l-a stabilizat în UPU, pentru a putea fi transferat la Spitalul Floreasca, pacientul era decompensat din toate punctele de vedere. Poate că singura lui șansă era să ajungă la Centrul de toxicologie din București”, a declarat pentru Jurnalul de Argeș Marius Pascu, medic-șef al Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Argeș.

Judecătorul a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul timpului.

În 2014, el a avut o altercație cu doi polițiști într-o benzinărie de pe Autostrada Pitești-București. Bărbatul a fost atunci încătușat după ce i-a numit pe ofițeri „milițieni”, după ce chiar el sunase la 112 să anunțe că a fost agresat de aceștia.

La o lună de la acel incident, Gabriel Apostol a fost implicat într-un scandal într-un magazin din Pitești. După un schimb de replici jignitoare, el a fost scos din magazin de către agenții de pază care au chemat poliția. Când a plecat din parcare, judecătorul a luat pe capota mașinii un angajat al magazinului, conform stirilorprotv.ro.