Fostul internațional român George Florescu (38 de ani) a povestit în direct la GSP Live un moment șocant din cariera sa: în seara de dinaintea unui meci foarte important jucat în străinătate, a fost contactat de o persoană venită special din România pentru a-i propune să aranjeze partida!

Român din CipruFoto: GSP

La 38 de ani, George Florescu încă mai joacă fotbal și antrenează la Sănătatea Cluj, în Liga 3. După o carieră în care a jucat în Moldova (Sheriff Tiraspol), Rusia (Torpedo Moscova, Dinamo Moscova și Alania Vladikavkaz), Danemarca (Mydtjylland) și Ucraina (Arsenal Kiev), fostul mijlocaș de echipă națională a avut ultima experiență în străinătate, în Cipru.

În ianuarie 2016, Florescu semna cu Omonia Nicosia, al doilea cel mai titrat club din istoria fotbalului cipriot. Campioana era la acel moment rivala din capitală, APOEL Nicosia, echipă care câștigase ultimele trei campionate și care, în 2012, ajunsese în mod incredibil până în sferturile de finală ale Champions League, unde a fost eliminată de Real Madrid.

Citește mai mult pe gsp.ro