La începutul lunii noiembrie, Glovo a desemnat câștigătorii primei ediții a Gala Glovo Awards, un eveniment care a celebrat rezultatele celor mai performanți parteneri și curieri în ultimul an. Astfel printre câștigătorii primei ediții se numără: Top Q-Commerce - Kaufland, Top Bucătărie Tradițională - City Grill, Top wraps - Dristor Doner, Top Pizza - Trenta Pizza, Top Bucătărie Asiatică - Chopstix, Top sushi - ZenSushi, Top burger - Vivo, Top Bucătărie Internațională - Springtime, Top Cafea, Patiserie și Deserturi - Starbucks, Top Haute Cuisine - Mandaloun, Top mâncare sănătoasă - Avocadoo, dar și premii speciale pentru parteneriate de lungă durată - McDonald's și KFC. În plus, în cadrul galei le-au fost recunoscute meritele și curierilor cu cele mai bune rezultate, Bogdan Sinorchian din Constanța și V.I. din Cluj- Napoca cărora le-am adresat câteva întrebări.

Anul acesta, cu ocazia Glovo Awards Gala, curieri din Constanța și din Cluj-Napoca au primit distincția de Top CurierFoto: Glovo

De ce e importantă distincția Top Curier pentru tine?

Bogdan Sinorchian:Recunosc, nu pun preț pe forma premiului, fie că e vorba de trofeu sau diplomă, dar sentimentul pe care îl ai la final de zi când îți este apreciată munca, pentru mine este foarte important. Țin foarte mult la felul în care îmi fac meseria, încerc mereu să fac clienții să zâmbească, nu întotdeauna îmi iese, dar mă ajută să știu că iată, eforturile mele sunt văzute și de clienți și de cei de la Glovo. Nu mi se întâmplă zilnic să primesc premii, așa că mă bucură tare.

V.I.: Distincția Top Curier e importantă tocmai pentru că îmi arată că fac bine ceea ce fac, iar acest lucru e important pentru fiecare dintre noi. Nu m-am așteptat să mă aflu printre nominalizați și nici să câștig, dar sentimentul este unul foarte plăcut și mă bucur că cei de la Glovo au avut ideea de a face acest eveniment și mai ales de a premia curierii cu cele mai bune rezultate din acest an.

Care e mai plăcut lucru referitor la jobul de curier?

Bogdan Sinorchian: Pentru mine este faptul că pot să interacționez cu oamenii și că sunt în permanență în mișcare. Sunt o persoană mai degrabă activă, de aceea, în momentul în care am aflat de faptul că pot să fac și acest job, mi-am dat seama că ar fi ceva care îmi place, iar rezultatele sunt aici să ateste acest lucru.

V.I.: Faptul că pot să-mi fac programul în funcție de cum vreau eu. Nu am mai avut niciodată un job în care să știu că dacă pot să îmi iau copiii de la școală, o pot face, îi pot lăsa acasă cu părinții și apoi mă pot întoarce pe teren pentru alte câteva ore. Și nu e vorba doar de copii, că reușesc să-mi rezolv și diverse lucruri prin oraș, iar când termin, deschid aplicația și mă apuc de treabă.

Aflat la prima ediție, evenimentul își propune să devină o tradiție și să aducă laolaltă partenerii Glovo de top. Partenerii care au obținut cele mai bune rezultate în acest an au parte de vizibilitate în aplicație, o secțiune dedicată și o campanie de promovare outdoor în capitală.

Articol susținut de Glovo