Polițiștii din Covasna cer ajutorul oamenilor pentru identificarea unei femei care a luat 1.900 de lei uitați într-un bancomat și a bărbatului care o însoțea.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform unui comunicat de joi al Poliției Județene Covasna, în 15 noiembrie o femeie a mers la bancomatul unei bănci de la complexul comercial Şugaş din Sfântu Gheorghe, de unde a vrut să retragă 1.900 de lei. La finalizarea tranzacției, însă, femeia a luat din bancomat doar cardul, nu și banii, pe care i-a uitat acolo.

La scurt timp, o femeie de 50-60 de ani a ridicat cei aproximativ 1.900 de lei uitați, ea fiind însoţită de un bărbat. Poliția transmite și semnalmentele celor doi: femeia are părul tuns scurt şi era îmbrăcată cu o geacă de culoare roz, pantaloni de culoare roşie, având pantofi de culoare închisă. Bărbatul care o însoţea purta pe cap o pălărie de culoare închisă și era îmbrăcat cu o geacă de culoare roşie, pantaloni de culoare albastră, având pantofi de culoare închisă cu dungi albe.

Poliţiştii fac apel la populaţie să ajute la identificarea celor doi: ”Rugăm cetăţenii care pot furniza informaţii cu privire la identitatea persoanelor bănuite să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să contacteze Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe - Biroul de Investigaţii Criminale tel: 0267 307 400 interior 20257”.