Sezonul rece vine cu temperaturi scăzute şi un nivel ridicat de umiditate, astfel că gecile de iarnă sunt nelipsite din look-ul oricărui bărbat. Varietatea de modele, texturi şi culori, oferă oricui posibilitatea de a-şi alege varianta potrivită abordărilor sale stilistice, dar şi tuturor contextelor din viaţa sa.

Ţinute chic, moderne şi călduroaseFoto: Bolf

Ţinute chic, moderne şi călduroase

Fie că preferi un stil clasic, fie că adopţi abordarea sport sau casual, geaca de iarnă nu poate lipsi pe durata sezonului rece, din outfit-ul tău. Designerii vestimentari au conceput pentru tine o multitudine de modele, astfel că îţi vei putea completa într-un mod modern şi practic, orice tip de ţinută. Bolf te ajută să îţi procuri rapid şi sigur, geaca de iarnă potrivită tendinţelor tale, oferindu-ţi modele moderne, practice şi foarte călduroase. Geaca reprezintă astfel piesa vestimentară care poate oferi plusul de unicitate pe care vrei să îl oferi look-ului tău, indiferent de loc şi de context. Noile tendinţe recomandă bărbaţilor să fie îndrăzneţi, alegând culori puternice, croieli cambrate, gulere sofisticate, glugi cu blană şi accesorii tinereşti şi foarte practice.

Geaca bărbătească în ţinutele office

Atunci când mergi la birou, vei respecta dress-code-ul impus de o ţinută office, iar o geacă în nunaţe închise, uşor cambrată şi de lungime medie, se poate dovedi a fi cea mai bună alternativă. Purtată cu pantaloni din stofă şi o pereche de ghete, accesorizată cu mănuşi, fular şi o servietă sau un rucsac din piele, aceasta te va proteja de frigul de afară, dar te va ajuta şi să te situezi în tendinţe. Poţi opta pentru modelele simple, sau poţi alege o geacă prevăzută cu glugă şi guler din blană.

Ce geacă alegi pentru ieşirile cu prietenii

Vrei să îţi creezi o ţinută casual, atunci poartă o geacă scurtă, fie într-o tonalitate neutră, fie în culori puternice. Adaug-o unui look format dintr-o pereche de blugi, o cămaşă regular fit şi o pereche călduroasă de bocanci. Tot pentru ieşirile în oraş, poţi opta pentru o feacă de iarnă din blugi, căptuşită şi accesorizată cu buzunare. O poţi personaliza adăugând un rucsac sau o borsetă din piele, mănuşile şi accesoriile atât de îndrăgite, precum ceasul de cu cadran mare şi brăţările din piele sau fir textil.

Plimbările în aer liber

Chiar dacă afară nu este cald şi vântul tinde să te gonească spre interioare încălzite şi plăcute, atunci când eşti pasionat de plimbările lungi, o geacă de iarnă căptuşită cu puf se va dovedi o alegere foarte bună. Purtată cu o pereche de pantaloni de trening şi un hanorac gros, geaca bine căptuşită şi prevăzută cu glugă, te va ajuta să te bucuri de plimbarea ta de seară sau de o repriză de joacă alături de cei mici pe aleile parcului.

Ţinute practice şi confortabile

Dacă jobul tău presupune deplasări şi petrecerea timpului în maşină, o geacă impermeabilă şi bine căptuşită, te va ajuta să faci faţă oricăror provocări. Confortul termic oferit, dar şi libertatea de mişcare pe care ţi-o asigură o geacă de iarnă groasă şi bine căptuşită, vor fi motivele reale care te vor determina să alegi un model modern, călduros şi tineresc. Îţi vei purta geaca preferată cu o pereche de blugi sau cu pantaloni cargo, vei adăuga o pereche de bocanci călduroşi, dar şi accesorii precum mănuşi, fulare sau şepci.