Un bancomat care era amplasat într-o clădire în care se afla și Poliția din comuna Castelu, Constanța, a fost aruncat în aer de hoți. Incidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri.

Bancomat aruncat în aer la CasteluFoto: Captura video

În zonă erau și camere de supraveghere, însă și ele au fost distruse.

„Lăsăm specialiștii să-și facă treaba. E un eveniment unic, de 30 de ani eu n-am văzut așa ceva, n-am avut asemenea incidente. Suntem șocați”, a declarat viceprimarul localității, Antonela Prodan, pentru Replica de Constanța.

Potrivit Ziua de Constanța clădirea în care se afla bancomatul avea trei camere: una era destinată festivităților, una bancomatului, iar una Poliției Locale.

Bancomatul unei unităţi bancare, amplasat în centrul localităţii Castelu, a fost ţinta hoţilor, el fiind distrus printr-o explozie, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Ancheta poliţiştilor în acest caz este în derulare. Potrivit IPJ, noaptea trecută, în jurul orei 03:15, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Rurală Medgidia au fost sesizaţi, prin apel 112, că un bancomat din comuna Castelu a fost spart.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar bancomatul este distrus ca urmare a unei explozii. Cercetările au fost preluate de poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. În cauză sunt continuate cercetările în vederea stabilirii identităţii persoanelor implicate”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.