În Registrul partidelor politice de la Tribunalul București au fost înregistrate anul acesta nu mai puțin de 21 de partide. Care au ca scop preluarea puterii în România. Sunt partide mici sau foarte mici, cu sedii principale în apartamente de bloc, în comune din Tulcea sau Bacău, în mansarde de prin Craiova sau în camerele unor clădiri din Chianja sau Popești Leordeni.

Valeri KuzminFoto: Agerpres

Digi24.ro a studiat cu atenție programele și mesajele acestor mici formațiuni, iar concluzia principală e că dinspre Est bate un vânt rece de iarnă.

Foarte multe dintre partidele din noul val al politicii românești au în titulatură cuvântul patriot. Cum este Partidul Patrioților Qanon. Formațiunea a fost înscrisă oficial în luna iulie a acestui an, iar în acte apare ca fiind condusă de Sabou Vasilica Iuliana. În fapt, pe pagina de Facebook a PPQ apare adesea un personaj pe nume Cornel Sabou.

Care transmite, prin transmisiuni live, că și-a asumat misiunea de a lupta împotriva Ocultei Mondiale. Cine este Oculta? Aproape toți cei care au condus sau conduc astăzi țările lumii.

Citește mai mult pe Digi24.ro