Cel mai bun moment pentru a obține sistemul de operare Windows și Office autentic la Vânzările Double 11 din cadrul Reducerea anuală a Godeal24 - Vinerea Neagră. Aceasta este o promoție uriașă cu reduceri uriașe la toate programele populare pentru PC. Ce este Vinerea Neagră?

Office 2021 pe viață la doar 13,22€Foto: GoDeal24

Vinerea Neagră nu este doar o singură zi, ci un festival de cumpărături online foarte popular care își are originea în S.U.A, echivalent cu festivalul de cumpărături Black Friday. Mulți oameni vor face cumpărături pe perioada Double Eleven, ceea ce vă va ajuta să economisiți o mulțime de bani. Vânzările din 11.11 de la Godeal24 vă pot ajuta, de asemenea, să economisiți până la 90% sau mai mult!

Acum, cel mai recent Office 2021 costă doar 25,11€, ceea ce reprezintă o economie de peste 90% față de prețul oficial Microsoft de 439,99$. Dacă achiziționați mai multe pachete Office 2021, acestea vor putea ajunge la un preț de până la 13,22€! Dacă noile caracteristici ale pachetului Office 2021 nu contează prea mult pentru dvs., Office 2019 este, de asemenea, o alegere foarte bună. Office 2019 costă doar 23,11€! Godeal24 este o platformă de vânzare de software foarte sigură, trebuie doar să cumpărați cheia de activare a licenței de software de pe Godeal24, apoi să o descărcați de pe site-ul oficial al software-ului și să o activați cu codul de activare, astfel încât software-ul pe care îl utilizați este 100% sigur și autentic! În timpul instalării și utilizării, Godeal24 oferă asistență tehnică 24/7 și promite servicii post-vânzare pe viață! Împărtășiți această ofertă cu familia și prietenii!

Cantități limitate! MS Office 2021 original de la 13,22€

Windows este cel mai utilizat sistem de operare din lume și, treptat, a devenit o necesitate pentru orice calculator. Odată cu lansarea sistemului Windows 11, Microsoft a introdus multe inovații în sistemul său de operare. Acum, cu Godeal24's Annual Sale - Black Friday, Godeal24 oferă reduceri de până la 90% la licențele originale ale sistemului de operare Windows, comparativ cu prețurile tradiționale! Clasicul Windows 10 la doar 6,11€ și cel mai nou Windows 11 Pro la doar 11,11€!

Windows 10 Pro și Windows 10 Home de la 6.11€

Windows 11 Pro și Windows 11 Home la cel mai bun preț

62% reducere la Pachete și mai multe MS Office (cod cupon "GOLE62")

62% reducere la MS Office pentru MAC (cod cupon "GOLE62")

Până la 50% reducere la mai multe sisteme Windows! (cod cupon " GOLE50")

Godeal24 dispune de un magazin complet și profesional, cu un catalog extins de licențe digitale 100% garantate și legale. Puteți obține același software la un preț redus cu peste 80% și este încă oficial. Nu numai sistemele de operare populare Windows OS și Office, dar și mai multe programe practice software pentru calculatoare și instrumente mobile, cum ar fi seria IOBIT, software-ul Ashampoo, Disk Drill și multe altele.

Mai multe tool-uri pentru Calculator: Cel mai bun preț, cele mai bune produse!

Tool-uri pentru MAC

Afaceri en-gros: Sistemul de operare Windows și Microsoft Office

Godeal24 este un reseller de licențe Microsoft și de software-uri de securitate IT importante, ce vă permite să achiziționați sistemul de operare Windows și MS Office la prețuri reduse, precum și tool-uri pentru calculator utile, cum ar fi seria IOBIT, software-ul Ashampoo, Disk Drill și multe altele. Economisiți până la 90%! Licențele sunt 100% originale și autentice. Godeal24 cunoaște „istoricul” fiecărei licențe pe care o vinde, iar utilizatorii le pot folosi fără probleme. Din acest motiv, licențele care pot fi achiziționate de pe Godeal24 sunt "pe viață", adică pot fi folosite fără restricții: sistemul de operare va fi actualizat și susținut de Microsoft pe toată durata de viață a acestuia.

Cum se plătește?

Mergeți la pagina de plată, continuați ca oaspete (sau creați un cont) și apoi completați „Informații de facturare”.

Vă rugăm să selectați „CWALLETCO” în acest pas, apoi faceți clic pe „Continuare”.

Vă rugăm să vă verificați comanda și să faceți clic pe „Plasați comanda”.

Apoi va apărea această pagină, faceți clic pe „Alegeți metodele de plată”.

În cele din urmă, puteți alege să utilizați PayPal pentru a finaliza plata.

Fiabilitatea Godeal24 este pe deplin reflectată în buna reputație online de care se bucură și în numeroasele recenzii pozitive de pe TrustPilot, unde compania este evaluată ca fiind „excelentă și grozavă” în 98% dintre recenzii. Acest lucru se datorează calității experienței de cumpărare și numeroaselor avantaje oferite de magazin: pe lângă posibilitatea de a alege din numeroase produse originale cu reduceri de până la 90%, livrarea digitală vă va permite să primiți software-ul direct pe adresa dvs. de e-mail în câteva secunde de la cumpărare. Este o metodă de livrare foarte convenabilă pentru cumpărător.

Godeal24 promite că oferă suport tehnic profesional 24/7 și servicii post-vânzare pe viață și că puteți utiliza produsul fără probleme!

Contactați Godeal24: service@godeal24.com