Încărcătorul cu 15 gloanțe pierdut de un polițist din București a fost aruncat la un coș de gunoi dintr-o shaormerie din sectorul 3 de către mai mulți tineri care l-au văzut pe polițist când l-a pierdut, fără a-i atrage însă atenția. Astfel, încărcătorul a ajuns la o groapă de gunoi, unde Poliția încearcă să îl găsească.

PolițistFoto: © Iuri Gagarin | Dreamstime.com

Încărcătorul cu 15 gloanțe a fost pierdut de un polițist de la Secția 12 luni, el dându-și seama seara, în momentul predării armamentului la ieșirea din schimb.

Joi, Poliția Capitalei a transmis că a fost refăcut traseul echipajului și s-a stabilit că în cursul acelei seri, în urma unei intervenții care a presupus ducerea unei persoane la sediul secției, o altă persoană dintr-un grup care ar fi asistat de pe margine la eveniment ar fi ridicat încărcătorul căzut. Apoi, grupul a intrat într-o "o societate comercială de alimentație publică", unde l-ar fi aruncat la un coș de gunoi, spune Poliția.

Cele trei persoane care au găsit încărcătorul au fost ridicate și duse la audieri și se fac "demersuri împreună cu reprezentanții firmei de salubritate" pentru găsirea încărcătorului cu muniție.

Conform unor surse judiciare, încărcătorul este căutat acum la groape de gunoi. Aceleași surse spun că polițistul și-a pierdut încărcătorul în timp ce intervenea la un scandal la o shaormerie.