Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal Mitică Dragomir a avut o altercație, marți seară, în stradă, cu protestatarul Marian Ceaușescu, care l-a așteptat la ieșirea din sediul unei televiziuni, adresându-i o serie de injurii. Poliția Capitalei a anunțat că a deschis dosar penal.

Poliția RomânăFoto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com

În imaginile transmise pe Facebook de către Marian Ceaușescu se poate vedea cum acesta strigă la Dragomir: "Milițianule spurcat", "Borfașule!". iar fostul șef al LPF se enervează și lovește cu picioarele.

O altă persoană intervine și încearcă să îl oprească pe fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, care intră apoi în mașina ce îl aștepta în fața sediului televiziunii. După ce Mitică Dragomir a urcat în mașină, a urmat o altercație între acesta și șoferul fostului șef al LPF.

Protestatarul Ceaușescu susține că în urma conflictului a fost rănit la ochi.

Poliția Capitalei a transmis, miercuri dimineață, că în acest caz a fost deschis dosar penal:

  • "Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.
  • În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru a se stabili participația fiecărei persoane". (Foto: Dreamstime.com)