Începând cu primele ore ale dimineții, clienții se pot bucura astăzi de cele mai multe reduceri din an, la peste 80% dintre produse, atât din aplicație, cât și de pe site.

Black Friday la Fashion DaysFoto: Fashion Days

Cum arată Black Friday la Fashion Days?

Premieră pentru clienții Genius

Black Friday pe Fashion Days este unul din cele mai așteptate evenimente ale anului, oferind reduceri la peste 2 milioane de articole. Dar, anul acesta vine și cu o premieră: Black Friday Fashion Days este organizat sub umbrela Genius, abonamentul la oferte exclusive și transport gratuit disponibil acum în 4 aplicații. Astfel, clienții Genius au un avantaj suplimentar anul acesta și vor primi o extra reducere de 10% la zeci de mii de produse premium.

Plata în 4 rate, un motiv în plus să te bucuri de Black Friday la Fashion Days

Dressing Room, serviciul lansat de Fashion Days în premieră anul acesta, oferă posibilitatea clienților să achite produsele în 4 rate. Pentru a verifica dacă pot beneficia de acest avantaj, clienții trebuie să fie logați în contul Fashion Days și să aibă un card salvat în platformă.

Livrarea în easybox îți aduce coletul în aceeași zi

Daca ești din București sau Ilfov și vrei să probezi noile ținute chiar pe 7 noiembrie, Fashion Days îți recomandă să optezi pentru livrarea coletului în easybox. Și pentru că Black Friday este un eveniment special, merită ca toată lumea să se bucure de el, astfel că Fashion Days apelează la responsabilitatea clienților de a elibera lockerele cât mai rapid.

Clienții Genius, livrare gratuită in easybox. Clienții activi ai Fashion Day primesc banii în cont în 30 de minute în cazul unui retur.

Clienții Genius au, așa cum s-au obișnuit, livrare rapidă și gratuită în easybox, iar clienții fideli ai Fashion Days se bucură de un retur fără nicio bătaie de cap și primesc banii în cont în 30 de minute.

Pentru o experiență de shopping cât mai simplă și rapidă, clienții sunt încurajați să plătească online prin opțiunea Pay by Click, care permite salvarea datelor cardului pentru ca plata comenzii să poată fi efectuată instant. Iar dacă plătesc cu Mastercard, pot câștiga unul dintre cele 10 vouchere în valoare de 3000 de lei fiecare.

Ce oferte nu trebuie să ratezi de Black Friday?

Oferta de anul acesta este extrem de generoasă atât la articolele pentru femei, cât și la cele pentru bărbați și copii. În promoții se regăsesc peste 550 de branduri, dar și nume autohtone din secțiunea Romanian Corner. În plus, Black Friday 2022 la Fashion Days însumează cea mai mare valoare de stoc de până acum: 270 de milioane de lei.

Branduri de top cu cele mai bune oferte de Black Friday

  • Hugo Boss
  • Karl Lagerfeld
  • Tommy Hilfiger
  • Marella
  • EA7
  • UGG
  • Nike

„Pentru ediția de anul acesta a Black Friday, desfășurată între 7 - 13 noiembrie, am pregătit pentru clienți cele mai multe reduceri din an, la peste 80% dintre produse, însumând cea mai mare valoare de stoc de până acum. Cu oferta de anul acesta estimăm o creștere a numărului de comenzi de aproximativ 15% comparativ cu anul trecut și ne așteptăm la un buget mediu alocat de clienți în valoare de 485 lei. Totodată, bazându-ne și pe experiența edițiilor anterioare, peste 75% din valoarea comenzilor va fi generată prin aplicația mobilă, iar prima oră va atinge vârful numărului de comenzi, datorită numeroaselor deal-uri, de neratat, pe care această ediție le oferă și care se epuizează în primele 60 de minute.”, a declarat Robert Berza, General Manager Fashion Days.

Oferă-ți un început de săptămână excelent și intră azi, 7 noiembrie, în aplicația Fashion Days pentru a fi primul care se bucură de ofertele de neratat la peste 80% din produse. Un upgrade la garderobă este întotdeauna o idee bună!

Articol susținut de Fashion Days