Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui a dispus o anchetă după ce pe rețelele sociale au apărut imagini cu două femei îmbrăcate în uniformă de polițist care dansează "jocul găinii", o tradiție întâlnită la nunți în unele zone ale țării.

Mașină de polițieFoto: Dreamstime / Vlad Ispas

Imaginile au fost publicate de News Vaslui și de Vremea Nouă, putând fi văzute două femei îmbrăcate în uniformă de polițist care dansează la o petrecere, una dintre ele având o tavă cu o găină.

Potrivit Vremea Nouă, evenimentul a avut loc sâmbătă seara, la un restaurant din Vaslui, la petrecerea unui cuplu care ar fi împlinit 25 de ani de căsnicie. Publicația locală scrie că cele două sunt infirmiere la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, la petrecere participând mai mulți angajați ai spitalului.

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui spune că a declanșat o anchetă pentru a stabili cum au ajuns cele două femei în posesia uniformelor de poliție.

„Cele două persoane prezentate nu sunt angajate ale Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări urmând ca, la finalizarea acestora, sa fie dispuse măsuri legale”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. (Foto: Dreamstime.com)