Tânărul de 20 de ani, bănuit că a sustras un sac cu 278.000 de lei din autoturismul Poştei, a fost prins la Ploieşti. El avea un sac cu bani asupra sa, dar deocamdată nu se ştie exact suma, potrivit News.ro.

Autoutilitara Posta RomanaFoto: Posta Romana

”În urma unui complex de măsuri investigativ- operative, poliţişti oraşului Chitila împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov l-au depistat în localitatea Ploieşti pe bărbatul, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comitera faptei de furt din data de 1 noiembrie a.c., din autoturismul Poştei Române, a unui sac, ce conţinea suma de 278.000 lei”, a transmis, vineri seară, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că asupra bărbatului a fost găsit un sac cu bani, urmând ca ulterior să fie stabilită valoarea acestora.

”La acest moment, bărbatul se află în custodia poliţiştilor din Chitila, fiind condus la sediul acestei subunităţi de poliţie, pentru cercetări”, au mai precizat poliţiştii.

Un sac aparţinând Poştei Române, în care se aflau aproape 280.000 de lei, a fost furat, marţi, dintr-o maşină de transport valori oprită la Chiajna, judeţul Ilfov.

Suspect era unul dintre angajaţii instituţiei, care îl însoţea pe şofer, el fiind căutat de poliţişti încă de atunci.