​Spre deosebire de unele cheltuieli periodice, care sunt însoțite de o factură unică și de un termen de plată, alimentările cu carburanți pot să se întâmple oricând și necesită plata imediată. În cazul în care activitatea de bază a firmei implică existența unei flote de orice mărime, costurile ajung să fie considerabile iar lichiditățile sunt serios afectate. Dar companiile pot să optimizeze această cheltuială majoră prin intermediul cardurilor de carburanți. Astfel, toate alimentările unui autovehicul din flotă se centralizează într-o factură unică, ce se achită la termen, convenabil și ușor.

Card DKVFoto: DKV

Șoferii au libertatea să alimenteze în cea mai extinsă rețea de benzinării din România, cu stații de la aproape toate mărcile cunoscute. Contabilii sunt și ei fericiți, pentru că dispar bonurile de alimentare. Mai mult, costurile pot scădea dacă sunt folosite stații selectate cu prețuri preferențiale. Toate aceste beneficii sunt posibile prin intermediul DKV Fleet Card care se poate comanda ușor online și poate fi administrat de oriunde, oricând, cu ajutorul platformei digitale DKV.

Avantajele unui card de combustibil sunt valabile în țară, dar și pe continent, pentru că DKV Fleet Card oferă acces la rețeaua internațională DKV Mobility, cu aproximativ 67.000 de stații de alimentare în toată Europa, dar și la servicii conexe, cum ar fi spălarea autovehiculelor, parcare, reparații și altele. Cardul este securizat prin intermediul unui cod PIN și poate fi limitat/activat/blocat din platforma online.

Alegeți un card de carburanți și creșteți lichiditățile companiei.