​Leasingul operațional prinde din ce în ce mai mult avânt și pe piața din România pentru că procesul este simplu, beneficiile sunt extrem de atrăgătoare pentru utilizatori, iar riscurile minime. Poți afla în articolul de mai jos care sunt principalele avantaje ale acestui serviciu, ce pași trebuie să parcurgi dacă te hotărăști să semnezi un contract de leasing operațional și ce servicii ai incluse în pachet.

Spotawheel inovează piața auto second-hand din RomâniaFoto: Spotawheel

De ce să alegi leasingul operațional?

În cadrul leasingului operațional este transferat dreptul de utilizare al unei mașini sau a unei flote de mașini către o companie sau o persoană fizică, în schimbul unei plăți lunare fixe. Cu adevărat interesant este faptul că această plată acoperă asigurarea, schimbul de anvelope, reparațiile, dar și asistența rutieră.

Un alt avantaj al serviciului de leasing operațional pus la dispoziție de Spotawheel este faptul că acesta se adresează atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice. Vestea bună pentru companii este că abonamentul Spotawheel este o cheltuială 100% deductibilă, oferind astfel un avantaj clienților comparativ cu alte soluții de finanțare.

Beneficiul major al leasingului operațional este că toate costurile sunt incluse în plata fixă despre care vorbeam mai sus. În plus, toate riscurile aferente sunt preluate de către firma care oferă leasingul operațional, clientul rămânând cu o singură obligație: să achite plata fixă în fiecare lună.

Spotawheel inovează piața auto second-hand din România

Un astfel de serviciu este pus la dispoziție de Spotawheel, care oferă cel mai flexibil leasing operațional pentru mașini rulate fără avans, plăți fixe și libertatea de a cumpăra mașina sau a renunța la abonament oricând.

Pașii pe care clientul trebuie să îi urmeze sunt simpli:

  • Să aleagă o mașină pe placul său din oferta Spotawheel
  • Să aleagă unul din cele două abonamente, FIX sau FLEX, cu valabilitate 1 lună sau 48 de luni
  • Mașina îi este livrată în 24 de ore
  • Clientul poate pleca la drum liniștit pentru că de asigurare, întreținere, asistență și mentenanță se ocupă Spotawheel.

„Am intrat pe piața din România cu obiectivul de a le oferi oamenilor servicii de încredere, precum și automobile rulate sigure și verificate atent de echipa noastră de experți. Pentru noi primează nevoia clienților și am înțeles că onestitatea și calitatea sunt aspectele cele mai importante pentru români atunci când se află în căutarea unui automobil second-hand”, a declarat Dan Croitoru, General Manager Spotawheel România.

„Prețurile mici ascund de cele mai multe ori defecțiuni ale mașinii care necesită reparații și pot reprezenta ulterior până la 30% din prețul de achiziție. Calitatea mașinilor oferite de Spotawheel și garanția de până la 5 ani sunt dovada că aveți de-a face cu un dealer de mașini rulate care pune pe primul loc siguranța clienților.”, adaugă Alex Garciu, Sales Manager Spotawheel România.

În ceea ce privește leasingul operațional, Dan Croitoru spune că ideea a apărut pentru că Spotawheel și-a dorit, încă de la început, să ofere clienților toate serviciile atunci când vine vorba de mobilitate: vânzare, finanțare și închiriere pe termen lung.

“Ce poate fi mai simplu decât să găsești mașina potrivită și să o poți utiliza fără bătăi de cap? Cu abonamentul nostru îți rămâne doar să alimentezi mașina și să o conduci fără griji”, a adăugat acesta.

Spotawheel deține o flotă de 600 de mașini rulate, sigure și verificate. În parcul auto din România, Spotawheel pune la dispoziția clienților servicii de încredere și transparente, în așa fel încât aceștia să se bucure de un proces cât mai ușor și care să le satisfacă nevoile.

Alege abonamentul potrivit pentru tine

În funcție de ce nevoi au, clienții Spotawheel pot alege dintre două abonamente: GO FIX și GO FLEX.

Abonamentul FLEX este, așa cum îi zice și numele, unul flexibil, a cărui durată poate varia de la o lună până la 36 de luni, clientul având posibilitatea schimbării autovehiculului cu un altul din aceeași clasă.

Abonamentul FIX se referă la o perioadă clar definită de 36 sau 48 de luni unde, la fel ca și pentru varianta Flex, mobilitatea clientului este pe primul plan. Toate taxele și îngrijirea mașinii cad în sarcina Spotawheel.

„La Spotawheel clientul este mereu în centrul atenției. El este cel care dictează tot ceea ce facem, iar prin acest produs îi dăm posibilitatea de a anula oricând abonamentul sau de a alege o perioadă fixă, are dreptul a alege plata unui avans sau de a opta pentru o mașină fără avans”, a declarat Alex Garciu, Sales Manager Spotawheel România.

În cazul ambelor abonamente GO, clientul se poate bucura de avantajele oferite de Spotawheel: reviziile, mentenanță, asigurările, anvelopele și asistența rutieră non stop sunt incluse în abonament. Abonamentul presupune o singură plată lunară, fixă și predictibilă, iar dacă te hotărăști să cumperi mașina, Spotawheel îți oferă tot suportul de care ai nevoie.

Articol susținut de Spotawheel