Un sac plin cu bani, mai exact cu 278.000 de lei (peste 55.000 de euro), a fost furat dintr-o mașină de transport valori a Poștei Române, suspectul fiind chiar un angajat al instituției care transporta banii. Furtul a avut loc pe o stradă din localitatea Chiajna din județul Ilfov.

Mașină de la Poșta RomânăFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Conform Poliției Ilfov, marți, în jurul orei 11:47, un reprezentant al Poștei Române a sesizat Inspectoratul Județean de Poliție că în jurul orei 11:40 un angajat (șofer transport valori) l-a anunțat că în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din autoutilitara care transporta valori monetare a dispărut un sac în care se afla suma de 278.000 de lei (peste 55.000 de euro).

Același reprezentant al Poștei a reclamat că sacul cu bani ar fi fost furat de însoțitorul șoferului, angajat și el al Poștei.

  • "La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii din Chitila pentru efectuarea activităților specifice, în cauză fiind identificat delegatul, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate.
  • La acest moment polițiștii din Chitila efectuează activități pentru depistarea persoanei, în cauză fiind deschis dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, mai spune Poliția Ilfov.