Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc care s-a urcat băut la volan a încercat să-i convingă pe polițiștii care l-au oprit în trafic că nu era el la volan, deși era singur în mașină. Mai exact, șoferul s-a mutat rapid pe scaunul din dreapta al mașinii.

EtilotestFoto: Politia Romana

Potrivit Poliției, duminică dimineață, în jurul orei 03:16, un echipaj de poliție din Câmpulung Moldovenesc a oprit în trafic un șofer aflat la volanul unui autoturism Audi pe strada Ion Hălăuceanu din Câmpulung Moldovenesc.

Șoferul, în vârstă de 32 de ani, din Sadova, a oprit imediat mașina, dar a trecut pe scaunul din dreapta-față, scrie News Bucovina. Astfel, la volanul autoturismului nu se mai afla nicio persoană, dar pe locul din dreapta-față se afla bărbatul din Sadova, care le-a spus senin polițiștilor că nu el a condus autoturismul, "fără a putea face alte precizări", conform Poliției. Mai mult, bărbatul - care era singur în mașină - le-a spus polițiștilor, pe un ton ridicat, că, de fapt, mașina era parcată.

Pentru că mirosea a alcool, șoferului i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, refuzând această procedură. După mai multe insistețe, bărbatul a fost de acord cu această procedură, fiindu-i prelevate probe de sânge, mai scrie News Bucovina.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.