A fost sau nu a fost în România cel mai bogat om al planetei, Elon Musk? Informația că acesta s-ar fi aflat la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran s-a propagat în weekend în toată presa, fără însă ca vreo autoritate să confirme oficial. Luni, două surse din Ministerul de Interne au afirmat pentru Libertatea că nici Musk și nici Angelina Jolie nu au ajuns în România. La rândul său, primarul din Bran, Ioan-Cosmin Feroiu, a declarat pentru HotNews.ro că s-a numărat printre cei 200 de invitați de la petrecere, dar că nu l-a văzut pe Musk. Cert este că la petrecerea de duminică noapte de la Castelul Bran au luat parte miliardarii Peter Thiel, fondatorul PayPal, și partenerul acestuia, Matt Danzeisen, dar și actori de la Hollywood, a spus primarul.

Elon MuskFoto: Carina Johansen / AFP / Profimedia

Informația că Elon Musk, Angelina Jolie și alți miliardari și actori de la Hollywood petrec Halloween-ul la Castelul Bran a fost publicată sâmbătă de Mediaflux și s-a propagat apoi în toată presa.

Și HotNews.ro a difuzat informația sâmbătă seară, citând Libertatea, care a scris că Musk ar fi închiriat Castelul Bran pentru o petrecere privată, și ar fi urmat să ajungă în România duminică. O altă parte a presei a scris și că înainte de a ajunge la Bran miliardarul s-ar fi oprit la o stână din Poiana Brașov.

Cert este că informația nu a fost confirmată oficial și asumată de nicio autoritate din România.

Libertatea a scris luni, citând două surse din Ministerul de Interne, că Elon Musk și Angelina Jolie nu ar fi ajuns în România.

Ce știm cu certitudine este că duminică noapte la castelul de la Bran a avut loc o fastuoasă petrecere, la care au luat parte miliardarii Peter Thiel, fondatorul PayPal, și partenerul acestuia, Matt Danzeisen, dar și actori de la Hollywood, precum Adrian Grenier, care în weekend s-a plimbat prin centrul Brașovului.

Printre invitații de la castel s-a aflat și primarul din Bran, Ioan-Cosmin Feroiu.

"Am avut onoarea să fiu și eu invitat la petrecerea privată la care au fost aproximativ 200 de persoane, cu costume și măști. Cu certitudine nu vă pot spune dacă Elon Musk a fost sau nu acolo. Eu, personal, nu l-am văzut, dar nu înseamnă ca nu putea fi sub o anumită mască. Eu însă nu l-am întâlnit", a declarat pentru HotNews.ro primarul din Bran.