Șoferul din București oprit de polițiști după ce încălcase mai multe reguli de circulație și care a reușit să fugă cu mașina deși era înconjurat de polițiști și jandarmi a fost reținut.

HotNews.roFoto: Hotnews

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce a fost audiat timp de aproximativ șapte ore. Asta, după ce a fost căutat toată noaptea.

El a fost testat cu alcooltest și drug test, dar la ambele rezultatele au fost negative, conform Digi24. Având în vedere că testele au fost făcute după aproape 12 ore de la comiterea faptelor, bărbatul a fost dus la INML pentru a i se lua probe de sânge și pentru a se stabili cu exactitate dacă el consumase alcool sau droguri.

Bărbatul este Şerban Michelle Antonio şi are 26 de ani, iar mașina cu care a gonit pe străzile din Capitală este înregistrată pe numele mamei sale, o fostă cântăreață de manele, conform stirilorprotv.ro.

Cum a sfidat șoferul Poliția și Jandarmeria - cronologia faptelor

Miercuri seară, poliţişti ai Brigăzii Rutiere i-au solicitat șoferului să oprească, după ce încălcase mai multe reguli de circulaţie.

  • „Acesta nu s-a conformat indicaţiilor poliţistului, în sprijin venind şi o echipă de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.
  • La solicitarea forţelor de ordine să oprească şi să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

La scurt timp, mașina a fost găsită abandonată pe o stradă din Sectorul 4, iar șoferul a fost prins joi dimineață, după aproximativ 11 ore, în cartierul Rahova.

Cum a reușit șoferul să scape de polițiștii și de jandarmii veniți în ajutor?

Imaginile devenite virale arată cum i-a umilit șoferul de Mercedes pe polițiștii și jandarmii care au încercat să îl oprească. Mai mult, chiar el s-a filmat apoi, în timp ce Poliția îl căuta, postând pe rețelele de socializare inclusiv imaginile cu incidentul.

Cu un polițist lângă el, care i-a cerut să coboare din bolid, șoferul a încercat să fugă. Era blocat de o dubă și de mai multe autoturisme. În timp ce încerca să-și facă loc cu mașina și să scape, patru jandarmi încercau fără succes să-i spargă geamul. A demarat în trombă, a lovit două autoturisme și a reușit să fugă. A fost la un pas să lovească și pietonii care traversau atunci strada.

Înainte de acest episod petrecut la intersecția de pe bulevardul Tineretului, șoferul fusese urmărit 30 de minute de polițiștii care l-au văzut conducând agresiv și depășind ilegal.

În trecut, bărbatul a fost iertat de procurori, deși a fost prins cu droguri asupra lui. Dosarul a fost clasat, conform Digi 24.