​Într-o lume a afacerilor în care timpul nu înseamnă doar bani, ci și productivitate și eficiență în gestionarea plajei largi de resurse a unui business, rapiditatea este esențială. Pentru cei care urmăresc mereu implementarea rapidă a deciziilor luate pentru dezvoltarea afacerii, GRENKE a dezvoltat Contractul Electronic.

De ce să alegeți Contractul Electronic GRENKEFoto: Grenke

Clienții și partenerii nu (mai) sunt nevoiți să parcurgă procesul complex al semnării unui contract, prin tipărirea, semnarea propriu-zisă și expedierea acestuia. Semnarea electronică a contractelor facilitează, astfel, interacțiunea dintre o firmă și terții săi. Contractul Electronic oferă posibilitatea de semnare direct de pe propriul dispozitiv – de acasă, de la birou sau chiar în mișcare – într-un mod sigur și în cel mai scurt timp după redactare.

Soluțiile de semnare electronică presupun aceleași obligații legale precum un contract convențional, semnat pe suport de hârtie. Aveți nevoie doar de un PC, un laptop, o tabletă sau un smartphone cu acces la internet. Un Contract Electronic universal, ce poate fi accesat oriunde, oricând, flexibil și eficient, vă ajută să economisiți timp valoros pe care îl puteți dedica apoi clienților, angajaților și ideilor dumneavoastră.

Aceste instrumente, necesare în contextul actual social și de business, sunt disponibile și pentru semnături conjuncte, oferind totodată posibilitatea confirmării de livrare a echipamentelor contractate. Semnarea contractelor GRENKE prin intermediul Contractului Electronic este simplă, chiar și atunci când sunt necesari doi semnatari. Iar atunci când primiți echipamentele, puteți semna cu ușurință confirmarea de livrare online, într-un moment diferit de cel al semnării contractului.

Succesul soluțiilor electronice de semnare a documentelor se datorează și versatilității și aplicabilității acestora pentru o varietate de contracte care pot fi semnate oficial de la distanță, electronic. Semnătura electronică este posibilă pentru toate contractele GRENKE. Fie că este vorba despre IT&C, echipamente de birou, aplicații și programe software, echipamente industriale sau alte tehnologii, contractul are o singură pagină, iar semnarea lui se face electronic. Afacerea dumneavoastră beneficiază, totodată, și de consultanță din partea experților, pentru contracte personalizate și adaptate propriilor nevoi. Atât de simplu, rapid și personal.

Pe măsură ce piețele devin din ce în ce mai dinamice, GRENKE sprijină afacerile și facilitează finanțările care să permită un răspuns ferm și rapid la tendințele și nevoile din numeroase domenii de activitate. Indiferent de contextul în care activează, o afacere are nevoie de tehnologii și echipamente de ultimă generație pentru a crește eficiența și productivitatea proceselor de lucru și pentru a deveni mai competitivă. Accesarea cu ușurință a acestor tehnologii și echipamente devine o nevoie de bază, acoperită și satisfăcută de Contractul Electronic, într-o lume în care hârtia e răbdătoare; antreprenorii, ideile și planurile acestora, însă, nu sunt.

Articol susținut de Grenke