Angajații unei benzinării din Sectorul 2 au fost amenințați cu pistolul de un bărbat care a intrat peste ei având fața acoperită, apoi a furat mai multe bunuri, Poliția Capitalei anunțând vineri că autorul tâlhăriei a fost prins.

Mașină de polițieFoto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com

Conform Poliției Capitalei, în 18 octombrie Secția 7 Poliție a fost sesizată că un bărbat necunoscut, care avea fața acoperită, i-a amenințat cu un pistol pe angajații unei benzinării din Sectorul 2, apoi a sustras mai multe bunuri.

În urma cercetărilor a fost identificat un tânăr în vârstă de 18 ani, "cunoscut cu preocupări de natură infracțională", și s-a stabilit că el ar fi fost ajutat de un bărbat de 32 de ani care ar fi supravegheat locul pentru a nu fi prinși, precum și traseul folosit ulterior comiterii faptei.

Joi a fost pus în aplicare un mandat de percheziție la domiciliul tânărului de 18 ani, iar în urma perchezițiilor a fost găsit un pistol tip air-soft folosit la comiterea tâlhăriei. La scurt timp a fost depistat și dus la audieri și cel de-al doilea suspect, cei doi fiind reținuți pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată. (Foto: Dreamstime)