Un bărbat în vârstă de 39 de ani, eliberat marţi din Penitenciarul Găeşti, judeţul Dâmboviţa, a fost amendat de Poliţie la scurt timp după ce a redevenit un om liber, pe motiv că nu a vrut să plece din faţa unităţii de detenţie, făcând scandal în stradă, potrivit News.ro.

PenitenciarFoto: Agerpres

”La data de 11 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti s-au deplasat în faţa Penitenciarului Găeşti, unde au identificat un bărbat, de 39 de ani, eliberat pe parcursul acestei zile, care nu ar fi vrut să părăsească Penitenciarul”, au transmis, marţi seară, oficialii Poliţiei judeţene Dâmboviţa.

Surse din cadrul Penitenciarului Găeşti au declarat pentru News.ro că bărbatul a fost eliberat din închisoare la ora 16:20, a părăsit unitatea de detenţie şi a mers la un bar din apropiere. Ulterior, el s-a întors în faţa închisorii şi a refuzat să plece de acolo, făcând scandal pe trotuarul din faţă şi încurcând traficul rutier.

Fostul deţinut este recidivist. El a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică.