Fostul ministru al justiției Monica Macovei a fost implicată sâmbătă într-un accident pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai din județul Constanța, accident în urma căruia un motociclist a fost rănit grav și dus la spital, informează ziarul Libertatea citând surse din anchetă.

Monica MacoveiFoto: Hotnews

Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat sâmbătă producerea unui accident rutier în județul Constanța, în care au fost „implicate un motociclist și un autoturism”, iar în urma impactului a rezultat „rănirea gravă a motociclistului”.

ISU Constanța a informat că în urma impactului s-a produs un incendiu, în care motocicleta a ars, iar motociclistul, „conștient și cu politraumatisme, a fost transportat la spital de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean”.

Poliția Constanța a transmis la rândul său un comunicat oficial, fără a preciza numele celor două persoane implicate în accident.

  • „Astăzi, în jurul orei 13.05, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat de 56 de ani”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

Potrivit informațiilor Libertatea, mașina era condusă de Monica Macovei (63 de ani), care l-a accidentat pe motociclistul în vârstă de 56 de ani.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la producerea acestui accident.

UPDATE: Surse din poliție spun că Monica Macovei a fost testată cu aparatul etilotest și rezultatul a fost negativ.

Din primele informații se pare că vina accidentului îi aparține Monicăi Macovei - fostul europarlamentar ar fi intrat pe contrasens într-o curbă.