Deputatul Aurel Bălăşoiu, exclus ieri din PSD pentru „încălcarea moralei creștine”, a declarat că nu este el în imaginile care l-ar surprinde în ipostaze intime alături de un băiat și că nu îl cunoaşte pe tânărul din fotografii.

deputatul Aurel BălășoiuFoto: Facebook Aurel Balasoiu

"Le-am privit, le-am studiat, pot spune că nu sunt vinovat şi drept dovadă că aşteptăm să vedem soluţia care va fi, ce se va întâmpla, că dacă nu ştim nimic, ce e în spate, absolut nu poţi să vorbeşti”, a spus deputatul, despre imaginile care i-au adus excluderea din PSD, potrivit News.ro.

Deputatul mai afirmă că nu îl cunoaşte pe tânărul din imagini.

”Nu (nu îl cunosc pe tânărul din fotografii - n.r.) şi oricum nu apare copil minor acolo, cum sunt pozele”, spune el.

”Nu sunt eu acolo (în acele fotografii - n.r.), ăsta e punctul meu de vedere", a declarat duminică Aurel Bălăşoiu, în exclusivitate, la Antena 3 CNN.

Deputatul exclus din PSD a spus că nu îşi va da demisia şi din poziţia de parlamentar.

”Nu puteam eu să impun decizia”, a mai spus alesul despre decizia luată de conducerea partidului.

PSD a anunțat excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu și spune că se așteaptă ca acesta să demisioneze urgent din Parlament. Partidul vorbește despre "încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine", fără a preciza însă despre ce este vorba. Imagini în care ar apărea deputatul în ipostaze intime alături de un băiat au fost publicate de Gândul.