Un tramvai din linia 19 a fost lovit vineri seară în spate de un tramvai din linia 7 pe Sos.Giurgiului, la stația Cimitirul Evreiesc, sens Șura Mare. Din primele informatii, trei persoanecare care se aflau în tramvaiul din linia 7 au fost rănite, potrivit ISU.

Doua tramvaie s-au ciocnitFoto: ISU Bucuresti-Ilfov

Brigada de Poliție Rutieră face măsurători la fața locului. După finalizarea acestora, se va relua circulația tramvaielor in zonă.

În cadrul Societății de Transport București STB SA, s-a declanșat o comisie care va analiza evenimetul. Pe baza rezultatelor, se vor lua măsurile care se impun conform Regulamentului Intern STB și legislației în vigoare, potrivit comuncatului instituției.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost angrenate două ambulanțe SMURD, un echipaj de terapie intensivă mobilă (TIM), o autospecială de stingere cu apă și spumă si Grupul special de Salvatori

Dintre cele trei victime, două de sex feminin vor fi transportate la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, iar cea de-a treia victimă, sex masculin, a refuzat transportul la spital.

Foto: ISU

Două tramvaie s-au ciocnit și la Craiova/ Un bărbat şi o femeie au avut nevoie de îngrijiri medicale

Două tramvaie s-au ciocnit, vineri după-amiază, la Craiova, iar în urma accidentului un bărbat şi o femeie au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital. Reprezentanţii societăţii de transport în comun au arătat că impactul a avut loc în urma unei probleme tehnice apărută la staţia de încărcare, potrivit News.ro.

”RAT Craiova vă aduce la cunoştinţă faptul că, în jurul orei 16:00, pe Strada Calea Severinului zona Auchan Craioviţa, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două tramvaie, motiv pentru care circulaţia pe linia de tramvai a fost blocată. Menţionăm că ciocnirea celor două tramvaie a fost generată de o problemă tehnică apărută la staţia de încărcare numărul 2 ce a dus la întreruperea tensiunii de alimentare la firul de contact. Circulaţia pe linia de tramvai este asigurată cu autobuze”, a transmis RAT Craiova.