Un accident neobisnuit s-a produs, vineri dupa amiaza, in sectorul 1 din Capitala. O cladire s-a prabusit, pur si simplu, peste alta casa, in care locuiau doi batrani, transmite Realitatea TV. Nici o persoana nu a fost ranita. Casa era foarte veche, iar proprietarii intentionau sa o demoleze de mai mult timp. Potrivit primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, proprietarii sunt de vina pentru acest incident pentru ca nu au cerut demolarea.

Potrivit locatarilor, desi au incercat de mai multe ori sa obtina aprobare de demolare, Primaria nu le-a aprobat demolarea.

Pe de alta parte, primarul sectorului 1 Andrei Chiliman spune ca nu a fost nici o cerere. "N-am ce sa le fac. V-au dezinformat ca sa-si apere pielea. Am trimis politia locala sa apere zona si sa ajute vecinii, care sunt victime nefericite", a spus Andrei Chiliman.

La randul lor, locatarii au aratat ca detin o cerere de demolare pe care se afla semnatura primarului Andrei Chiliman.

"Probabil ca vecinii de acolo aveau unn conflict de alta natura si Primaria nu trebuie folosita de diverse persoane pentru a rezolva conflcitele dintre ei. Nu este nicio semnatura cu ce s-a intamplat astazi", a spus Chiliman.